HUXBABY | DE NIEUWE JURK VAN PHILEINE!


Door Renske:

Soms vind ik het aankleden van 3 kleintjes best een struggle. Bij Beau gaat het gelukkig nog makkelijk, die heeft nog geen mening en ik weet eigenlijk niet of jongens die net zo gaan krijgen als meisjes.Maar ai die meiden…….die weten precies wat ze willen. Nu hou ik er wel van dat ze die eigen mening hebben maar het is wat kleding betreft zo eenzijdig terwijl ik er juist van hou om ze dagelijks geheel anders aan te kleden. Er is namelijk zo veel keus en ze hebben ook vrij veel (oké gewoon heel erg veel eigenlijk).

Met Julie gaat het tegenwoordig goed, we kiezen samen de avond van tevoren haar outfit voor de volgende dag en die trekt ze ‘s ochtends ook gewoon zonder discussie aan. Phileine daarentegen is een ander verhaal. Die kan ‘s avonds iets uitkiezen en de volgende dag moord en brand schreeuwen omdat ze het niet aan wil. En echte peuterpuber zullen we maar zeggen. Er is 1 kledingstuk waarbij het wel altijd meteen goed is en dat is, hoe kan het ook anders, een jurk! Het liefst draagt ze ze elke dag en ook in bed.

Dus om wat discussie te vermijden kiezen we daar nu maar extra vaak voor, ik vind het ook echt wel heel leuk staan, zeker nu de zomer bijna voor deur staat (duurt lang!). Wel meteen een goede reden om wat nieuwe exemplaren te shoppen! Via Kindermodeblog kwam ik het merk Huxbaby op het spoor. Een Australisch merk wat staat voor minimalistisch, stoer en stijlvol en allemaal gemaakt van biologisch katoen. Voor Phileine vond ik bij de supertoffe webshop Lou & Blue dit jurkje met de grijs / zwarte ‘big cat’ print zoals zij ‘m noemen.

Het jurkje is aan de achterkant iets langer dan aan de voorkant  en valt heel soepel langs haar lijfje. Omdat deze kleine smurf nog steeds niet echt hard in de lengte groeit is hij voor haar wat aan de lange kant maar ik vind dat juist leuk staan. Maakt het geheel weer net even anders. Simpel sneakertje, sandaaltje of slippertje eronder en klaar is ze.  Phileine wilde perse haar Havaianas aan op de foto’s en in het kader van ‘pick your fights’ heb ik dat lekker zo gelaten ?

Ken jij Huxbaby al? Wat vind je van dit jurkje?

Je kunt de jurk hier shoppen bij Lou & Blue 

Klik hier om Huxbaby direct te shoppen bij Lou & Blue

Ken jij het kinderkleding merk Huxbaby al?

Tags: ,

Plaats een reactie