5X DE LEUKSTE NEWBORN KLEDINGMERKEN


Ben jij in verwachting? Of misschien net bevallen van een wolk van een baby? Dan gaat er een wereld voor je open op het gebied van babykleding. Of het nu je eerste kindje is of wellicht al nummertje 2 of 3, de kledingcollecties voor de allerkleinsten lijken steeds mooier en hipper te worden. Voor de kleintjes is er tegenwoordig hele fijne babykleding te vinden en deze tippen wij je natuurlijk maar al te graag. Heerlijk al die kleine maatjes, zachte stofjes en lieve printjes. Er is volop keuze. Naast mooie basics en rustige kleurtonen zien we ook voor de allerkleinsten printjes en kleur. Ken jij deze 5 newborn babymerken al? En welke springt er voor jou het meeste tussenuit?

Iglo + Indi
iglo+indi heeft naast een -keer op keer- verrassende kinderkleding collectie ook een speciale babylijn. En ook hier zijn de toffe printjes doorgevoerd. Van rompertjes tot onesies en de zachtste vestje. Leuk is dat een groot deel van de babykleding unisex is. Tip dus ook wanneer je nog niet weet wat het gaat worden of opzoek bent naar een mooi kraamcadeau.

Maed for mini
Het Nederlandse baby- en kinderkleding merk Maed for mini is er eentje om ook snel aan je favorieten lijstje toe te voegen. De kleding is unisex -op een jurkje en rokje hier en daar na-  en de materialen heerlijk zacht. Door het gebruik van neutrale en ‘volwassen’ kleuren in combinatie met de mooiste details en prints is dit een babymerk wat bij veel ouders in de smaak valt.

Organic zoo
Organic zoo is een newborn kleding merk dat gemaakt is van 100% katoen en stiekem ook wel een favoriet van ons. De babycollectie is tijdloos, rustig en vooral super comfortabel voor je kleintje. Tip!

Gro Company 
Gro Company komt uit Scandinavië en we weten allemaal wel dat onze Noorderburen wel weten wat mooi is. Mooie details, kleurencombinaties en subtiele prints. Een collectie om van te smullen. Ken jij dit baby- en kinderkleding merk al?

Mini Rodini
Mini Rodini is in tegenstelling tot de voorgaande newborn brands een kleurrijke uitschieter! Wanneer het van jou allemaal wel wat gekker mag ben je bij Mini Rodini aan het juiste adres. De meest toffe printjes zien we hier voorbij komen. Dit baby- en kinderkleding merk is alles behalve saai!

Ken jij deze babymerken al? Tip ook zeker even je hippe zwangere of net bevallen bestie in een reactie op Facebook

Weet jij nog een merk dat niet mag ontbreken? Laat het ons weten 

Tags: , , , , , , , , ,

3 Reacties

 • door Marjolijn
  Posted 18 mei 2018 19:02 0Likes

  Tip: Minimalisma is een prachtig duurzaam kinderlabel met zijden en merino wollen essentials. Het is nog vrij onbekend in Nederland, maar het is samen met het Deense FUB verkrijgbaar bij Truly Wooly Kids 🙂

 • door Esther
  Posted 21 juni 2018 17:26 0Likes

  Koko Noko is ook een erg leuk merk, deze is gelanceert dit jaar en heeft erg leuke hippe kleding voor baby’s maar ook voor daarna want hun maten lopen tot 8 jaar. Erg leuk om mijn beide dochters in dezelfde kleding te laten rondlopen. http://Www.koko-noko.com is hun webadres.

 • door Elène
  Posted 2 oktober 2019 18:59 0Likes

  Tip: webshop Keurig Kindje precies wat ik zoek voor mijn dochter!

Plaats een reactie