NIEUW EN HOT: SPROET EN SPROUT

Wat ons betreft is dit nieuwe merk voor babies en deze gave webshop helemaal de bom! Hotter dan hot! Geen zoetigheid, maar een stoer en rebels nieuw baby label. Mag ik je voorstellen aan Sproet & Sprout. In deze gloednieuwe webshop vind je rompertjes, slabbetjes en labeldoekjes met funny prints, alles in de kleuren zwart en wit. Geen roze en blauwe zoetigheid dus, maar coole producten voor papa’s en mama’s met een rebelse spruit. Op alle items staan teksten en illustraties met een knipoog naar volwassenen en een boodschap vol humor. Wij waren vanaf minuut 1 in love met Sproet en Sprout….

Sproet & Sprout staat voor een totale belevenis en streeft ernaar om creatief en uniek te zijn. Niet alleen in het product, maar ook in de verpakking en de service. Alle rompertjes zitten in een weckpot, een unieke verpakking die nergens anders te vinden is; ‘Fun in a jar! En niet alleen de items van Sproet & Sprout zijn cool maar ook de website ziet er gelikt uit. Mooie foto’s, leuk stijltje. Wat ons betreft een nieuwe shop om goed in de gaten te houden en waar je vanaf nu leuke baby hebbedingen en originele kraamcadeaus kunt scoren.

Klik hier om een kijkje te nemen bij Sproet & Sprout  

7

2
6 (1)
3_1

about

4 (1)SHOP_43
Klik hier om naar de website van Sproet & Sprout te gaan


En, wat vind jij van deze nieuwe webshop?

Tags:

Plaats een reactie