DIT IS DE NIEUWE HEERLIJK WARME TRUI VAN JULIE

Door Renske:

Winter is coming! En alhoewel ik zelf echt anti-kou ben heeft dat seizoen toch ook wel weer wat. Feestdagen in zicht, met warme choco thuis bij de open haard zitten en natuurlijk lekker warme kleding aan! Zelf hou ik echt erg van van die lekkere wollen truien, ze zijn er dit seizoen ook in alle soorten, kleuren en modellen, heerlijk ik heb al flink ingeslagen. Zijn warm maar staan ook top!

Ook in Julie d’r maat vind je dit jaar een stuk meer van dit soort truien dan voorheen en uiteraard ben ik voor haar ook op zoek gegaan naar zo’n fijn exemplaar. Met als eisen (van Julie) dat deze absoluut niet mag kriebelen, niet te oversized mag zijn (want dan kan ze er niet lekker in spelen) en dat de mouwen wel lekker in die jas glijden als ze die aantrekt want anders wil ze ‘m ook niet aan naar school. Best een lijstje maar gelukkig vond ik er bij Zara eentje die hieraan voldoet. Dit grijze exemplaar heeft aan de zijkant kabels die als een soort van vlecht naar beneden lopen in een strikje wat weer een speels effect geeft. Heerlijke trui war ze de winter wel mee doorkomt! Hier gewoon simpel gecombineerd met een blauwe skinny jeans van H&M en laarsjes van Clic.

Vind jij dit ook leuk voor jouw meisje?

Je shopt de trui via deze link

Klik hier om de trui direct te shoppen

Wat vind jij van Julie haar nieuwe trui?

Plaats een reactie