AMBER IN GAVE TOP OAKS OF ACORN

De wintercollectie van het gave kinderkleding merk Oaks of Acorn staat dit seizoen in het tegen van space & disco. Een gouden combinatie als je het mij vraagt. Van gave metallic materialen tot sterren prints, raketten en glitters. Nu hoor ik je denken ”Is dit niet een beetje teveel van het goede?” maar dat is zeker niet het geval. De balans tussen eye-catcher items en wat meer rustige ”basic” items is terug te zien in de hele collectie. Zeker de moeite waard om zo is even de webshop in te duiken dus ūüėČ

‘Dance like no one is watching’

Terug naar de outfit van vandaag, want dat is er toch wel eentje om vrolijk van te worden. Amber draagt hier een top uit de collectie van Oaks of Acorn en je snapt dat de glitters en verschillende printjes goed in de smaak vielen. De top¬†heeft naast een gave print ook een heel leuk uitlopend mouwtje – ”it’s all in the details –¬†en om het af te maken een velvet bies over de zijkant van de mouw (love it!) Deze vrolijke dame draagt haar nieuwe top vandaag met nog meer print items. Mix & match it is! Het stoere streep broekje van Sproet & Sprout zorgt voor een frisse touch en combineert eigenlijk overal bij. En de verticale streep top van Ruby Tuesday die Amber onder haar top draagt, breekt het geheel lekker op.

We stylen de outfit af met een lekker warm teddy bomber jasje van de Zara √©n natuurlijk een paar toffe boots. Een stylish maar comfortabele outfit waarin Amber lekker kan spelen, rennen √©n ja… dansen! Zo heerlijk om te zien hoe die kleintjes helemaal opgaan in hun eigen wereld.

Wat vind jij van de outfit van Amber? En durf jij ook lekker te mix & matchen met verschillende printjes en materialen? Leuk als je het ons in een reactie laat weten!

Klik hier om de top van Oaks of Acorn te shoppen

 

Klik hier om direct naar de webshop van Oaks of Acorn te gaan

Ken jij Oaks of Acorn al? En wat vind jij van de nieuwe outfit van Amber?

Foto’s door Maru Alvarez

Bekijk hier ook de outfit van Megan in Oaks of Acorn & laat je hier inspireren door de top van Mare

Tags: , , , ,

Plaats een reactie