MEGAN IN GAVE STERREN TOP OAKS OF ACORN


MEGAN IN GAVE STERREN TOP OAKS OF ACORN

Het is al bijna half november, half november ! De tijd vliegt echt, herken jij dit gevoel ook? Gevoelsmatig was het vorige week nog hartje zomer, keken we met z’n allen uit naar de nieuwe wintercollecties en dachten we nog laaaaang niet aan de feestmaanden. Maar goed, ik dwaal af;) Half november dus. Een periode waarop we ons met z’n allen wél al weer langzaam aan het voorbereiden zijn of het feestgedruis voor december. Want zo gaat dat met ‘de tijd die vliegt’ voor je het weet zitten we er midden in.

Vandaag deel ik dan ook graag de fashionable outfit van Megan met je. De sterren top die ze draagt is er namelijk eentje om in gedachten te houden voor de feestdagen voor je meisje. Niet dat je ‘m alleen dan kunt dragen. Welnee, zeker niet! Megan draagt haar gave sterren top, van het uit Hong Kong afkomstige kinderkleding merk Oaks of Acorn, hier namelijk lekker stoer gecombineerd. Want dat is de truc als je het mij vraagt. Verschillende stijlen met elkaar combineren tot een unieke outfit. Hier in combinatie met een stoere jeans en een col top, maar met de feestdagen is de sterren top super op een tof metallic glitter rokje of een mooie pantalon. Zie jij t ook al voor je?

De rest van de collectie van Oaks of Acorn is trouwens ook echt een aanrader om even te bekijken, want naast deze top hebben ze nog veel meer gave eye-catchers in de collectie. Tip, tip, tip! Leuk als je in een reactie laat weten wat jij van deze combi vindt!

Je kunt de top hier shoppen bij Oaks of Acorn

 

 

Klik hier on de top direct te shoppen bij Oaks of Acorn

Wat vind jij van deze combi?

Tags: , ,

Plaats een reactie