MARE IN GAVE TOP OAKS OF ACORN

Fashionable en super draagbaar. Feestelijk en casual tegelijkertijd. En een kleurencombi waar mijn modehartje sneller van gaat kloppen. Mare draagt vandaag een top uit de wintercollectie van Oaks of Acorn. Dat is een nog vrij nieuw kindermode merk uit Hong Honk maar met al een paar seizoen achter elkaar een waanzinnig coole collectie. In de nieuwe wintercollectie van Oaks zien we veel shiny materialen en ook de space trend zien we helemaal terug. Om nog even terug te komen op de top die Mare draagt, ik vind deze dus echt helemaal te gek! Ook voor de feestdagen! De bordeaux rode kleur en het glanzende goud geven het een feestelijke een stijlvolle look. Perfect dus voor de feestdagen. Maar ook al helemaal leuk voor NU.

Vandaag draagt Mare haar top van Oaks of Acorn op een jeans met zij-details van Zara en haar stoere Dr. Martens. Deze geven de totale outfit een edgy look en juist door het contrast binnen een outfit op te zoeken, maak je het spannend. Mare is klaar om te spelen en kan nog 100 rondjes dansen! Wat vind jij van deze combi? Leuk als je even een LIKE of reactie achterlaat op Facebook, vinden we tof!

Je kunt deze top van Oaks of Acorn hier shoppen

Kende jij het kinderkleding merk Oaks of Acorn al? En wat vind jij van Mare haar nieuwe top?

Klik hier om de top direct te shoppen bij Oaks of Acorn

Foto’s Maru Alvarez

Tags: , , , , ,

1 Reactie

Plaats een reactie