3X STYLEN MET VINGINO


1 ITEM, 3 LOOKS

Met deze drie geweldige looks komt jouw dochter stijlvol en vooral lekker warm deze koude dagen door. Mix & match met verschillende kleuren en printjes om je outfit net even dat extraatje te geven. Mooie stoffen zoals je bijvoorbeeld kunt zien bij nummer 1 in look 2, het fluweel maakt deze herfst/winter helemaal een comeback. Maak je outfit daarnaast helemaal af met een stoere laars of een gave sneaker. Dit seizoen kun je helemaal los gaan met de teddy jassen die je overal in de winkels en op straat voorbij ziet komen. Het voordeel daarvan is dat je er en heel leuk bij loopt en mensen hebben de neiging om je de hele dag door te gaan knuffelen, wie wilt dat nou niet ;). Het sterren vest uit de wintercollectie van Vingino is ook een echte musthave voor je dochter deze winter. Lekker warm en je gooit ‘m zo hup overal overheen. Eentje om direct in je winkelmandje te gooien dus 🙂

Welke look kies jij voor je meisje?

Look 1:

 1. Schoenen Timberland
 2. Jasje Vingino
 3. Jeans Vingino
 4. Vest Vingino
 5. Blouse Bellerose

Look 2:

 1. Body Zara
 2. Jack Vingino
 3. Rok MARNI
 4. Schoenen Dr. Martens
 5. Vest Vingino

Look 3:

 1. Shirt Tinycottons
 2. Jas Bobo Choses
 3. Broek Vingino
 4. Sneakers Vans
 5. Vest Vingino

Welke look is jouw favoriet? Wat is jouw favoriete nummertje(s) van alle looks? 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie