MEGAN IN GAVE (UNISEX) SWEATER VAN BANG BANG CPH

Vandaag wil ik graag de outfit van Megan met je delen. Een mix & match tussen girly en stoere items. Houd jij er ook van om verschillende stijlen met elkaar te combineren? De sweater vind ik zelf echt heel gaaf en het leuke is dat deze unisex is! Super voor jongens én meisjes dus.

De sweater die Megan draagt is van het gave kinderkleding merk Bang Bang CPH. Wanneer je Kindermodeblog op de voet volgt heb je vast al vaker items uit de collectie van dit kindermode merk voorbij zien komen. De sweater is in de basis rustig, maar de kleurrijke toucan zorgt ervoor dat het toch een lekker opvallend item wordt. Megan draagt ‘m hier dus op een girly rokje van de Zara en met een toffe print legging uit de wintercollectie van iglo+indi (nog zo’n fijn kinderkleding merk) De kleuren combi in het geheel is rustig, maar de verschillende materialen en stijlen maken de outfit speels en lekker eigenwijs.

Wat vind jij van deze combi? En is deze sweater ook iets voor jouw zoon of dochter? Leuk als je het ons in een comment op Facebook laat weten.

 

Je shopt de sweater van Bang Bang hier & de legging van iglo+indi hier

Je shopt de sweater van Bang Bang hier & de legging van iglo+indi hier

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie