GRAY LABEL | DE NIEUWE STREEP SHIRTS VAN REIN EN MAAS

Door Heddy:

Hi allemaal!

Wat een ontzettend toffe reacties op mijn allereerste blog op Kindermodeblog! Dank jullie wel daarvoor. – Lees ‘m hier terug als je deze blog gemist hebt – Ik kan niet wachten om nog meer stoere outfits te laten zien uit de kast van Rein en Maas!

Vandaag kwam er een heerlijk pakketje binnen. Het blijft toch altijd een feestje he? Dat moment dat de postbode je straat in komt rijden en kort daarna de bel gaat. Ik probeer altijd zo verbaasd mogelijk open te doen, want die postbode zal wel denken….. Heeft zij niets beters te doen dan pakketjes bestellen? Jawel hoor vriendelijke meneer, ik heb ook echt een leuk sociaal leven. Maar stiekem sta ik altijd weer te juichen en scheur ik direct het pakketje open!

De afzender was dit keer van het prachtige, hoog-kwalitatieve en basic merk Gray Label. Ik noem het basic, want de items die Rein en Maas in de kast hebben hangen, combineer ik werkelijkwaar met alles! Toen ik voor de allereerste keer mijn winkelmandje vulde bij Gray Label, ging ik voor de salopette. Ik kan je vertellen, door het heerlijke zachte materiaal hebben Rein en Maas er bijna in gewoond. Dit keer ging ik voor een streep shirt in de kleur ‘burgundy’ met matching socks. Ik ben dol op streepjes en die kleur vond ik vernieuwend voor het najaar en in hun kast.

Het shirtje, wat lekker oversized valt, stylde ik af met een grijs spijkershortje van River Island en ons favoriete giletje van Sproet&Sprout. Ook al zo’n item die je met alles kan matchen. Al moest ik even wennen aan de hele sokkentrend, ben ik wel echt om. Deze cuties maken het outfitje helemaal af toch? Stoer, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs!

En nu maar hopen dat ik zo sterk ben om niet de salopette te scoren…….

Je kunt de shirts shoppen via deze link

Klik hier om de shirts direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe outfits van Maas & Rein?

Tags: , ,

Plaats een reactie