DE GEWELDIGE BLAUWE JAS VAN MON PETIT LOUP

Haal de sjaals en wanten maar weer tevoorschijn!

Nu het toch echt winter wordt is het weer tijd om onze heerlijke dikke truien en jassen aan te trekken. Want wie wil het nu koud hebben? Jullie weten dat wij fan zijn van de prachtige winterjassen van Mon Petit Loup en vandaag willen we dit kobalt blauwe pareltje met je delen!

Een ding is zeker de kleur is ge-wel-dig! Heerlijk opvallend en het maakt elke outfit gelijk leuk en kleurrijk. Megan draagt ‘m met een heerlijke trui van Bang Bang Copenhagen en een metallic rokje van Zara. Je ziet dat je gewoon twee aanwezige knal kleuren (zilver en blauw) kunt combineren. Wat vinden jullie van haar jas?

Wat vinden jullie eigenlijk sowieso van de kinderjassen van Mon Petit Loup? Heb jij al eens een jas van dit fijne Nederlandse kinderjassen merk geprobeerd? Wij zijn onwijs benieuwd naar jullie mening en ervaringen, dus leuk als je een reactie achterlaat op Facebook! En wat vinden jullie van Megan d’r outfit? Fijn weekend iedereen!

Klik hier om naar de shop vol kinderjassen te gaan!

 

Klik hier om de jas te shoppen

Wat vind jij van de jas van Megan? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Mon Petit Loup? Laat het ons weten op Facebook!

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie