MON PETIT LOUP | JAS MCKENZIE


Door Rosan:

Liefde op het eerste gezicht, toen ik de jassen van Mon Petit Loup voor het eerst zag! Wat een geweldig label is dit en gloednieuw. Afgelopen winter hebben ze de eerste collectie gelanceerd, ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Polen.

Ik ben dit seizoen ontzettend fan van de kleur mint groen, het is ook een trendkleur want je ziet het overal in de collecties wel terug komen! Lucky me, maar ik moet wel oppassen dat ik niet alleen maar mint groen koop voor Mckenzie. Maar deze jas is zo geweldig mooi, die kon ik echt niet laten liggen! Stiekem zou ik willen dat ik ‘m zelf zou kunnen dragen! Wellicht nog een idee voor de toekomst voor Mon Petit Loup 🙂

Het ontwerp van deze A-lijn jas heeft een minimalistische uitstraling, maar met geweldige details! Zo zijn de mouwen gevoerd met een fluorescerende kleur en is de binnenkant van de jas gevoerd met een bloemen print van Liberty stof. Ik houd er zo van! Hij is lekker lang en heeft een capuchon dus perfect voor onze wisselvallige en helaas soms natte zomers. Zoals ik al zei…. ik ben verliefd!

Je kunt de jas shoppen via deze link

IMG_1384

IMG_1399

IMG_1389

IMG_1391

IMG_1393

IMG_1386

Klik hier om direct te shoppen bij Mon Petit Loup

Wat vind jij van de jas van Mckenzie? 

Tags: , ,

Plaats een reactie