HEDDY HEEFT LEUKE BUDGETTIP!

Door: Heddy

Terwijl ik bezig ben met deze nieuwe blog zit er continu 1 liedje in mijn hoofd. Groen, groen… ik heb geen groen. Ik moet nog groen gaan zoeken. Hier in alle hoeken! Kennen jullie die ook? Of is dat een van de zelfverzonnen hits uit mijn jeugd? Anyway… in mijn huis kun je in iedere hoek minimal 3 groene dingen vinden. Ik ben dol op planten, maar ook muren, kussens of servies gaan graag in de kleur groen.

Alle ogen in dit huis zijn overigens ook allemaal groen en in de kast is mijn lievelingskleur ook onmisbaar. Ik was dus opslag verliefd op dit waanzinnig leuke shirtje van de meisjescollectie (!) van de Zara. Yep, je leest het goed! Ik shop ook regelmatig op de girlscollectie.

Vandaag heb ik het heerlijke streepshirtje gecombineerd met het harembroekje van Mingo. Op het shirtje staat met een soort velourse letters ‘Green’. Je kunt wel zien dat de jongens ook heel blij zijn met deze low budget topper, never a dull moment!

Shop jij ook wel eens voor jouw zoon bij de meisjescollectie en andersom?

Klik hier om bij Zara te shoppen

Shop via deze link direct bij Zara

Meer blogs van Heddy lezen? ( klik dan even hier)

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie