HELE LEUKE JONGENS KINDERKLEDING


Mijn allereerste klant,

we maken voor het eerst kennis op een snikhete zaterdagmorgen ergens in 2012. De jaren erna hebben we  regelmatig contact; eigenlijk over van alles en nog wat, maar vreemd genoeg meestal over auto’s. Het werd tijd dat ie eens ‘beetje gecoached moest worden’, volgens zijn vader en na kort overleg komen we overeen dat ik me over hem zal ontfermen. Dit wordt een lastige klus bedenk ik me nog, want hij komt bij mij over als een eigenwijze en soms moeilijke jongeman. Maar ik hou wel van uitdagingen!

In de dagen erna maken we nader kennis en als ik op een dag nieuwe heb ontvangen van 1 van mijn beste vrienden (die gemiddeld 3 dagen per week aan de deur komt) vraagt hij ongeïnteresseerd: ‘Zitten er auto’s tussen?’ Als ik antwoord met ‘Ja, misschien wel ‘zie ik een duidelijke interesse ontstaan. In mijn research naar deze eerste klant wist ik namelijk dat zijn grootste passies auto’s, treinen, vliegtuigen, trams, en o ja.. auto’s zijn.

Gelukkig, denk ik, zo te zien gaat hij meteen meewerken, want hij gaat er zowaar voor zitten. Terwijl ik mijn spullen uitstal en combinaties voorstel, vertel ik hem dat ik sinds kort naast mijn 2 banen als projectleider en mama, mijn passie heb gevolgd en voor mezelf ben begonnen.  Hij zou mijn eerste klant worden. Hij kijkt me bedenkelijk aan en vraagt: ‘Waar is die auto gebleven?’

‘Meneertje,  u moet even rustig afwachten, ik ben nog niet eens begonnen’ zeg ik. De woorden rustig en geduldig komen zo te merken nog niet in zijn vocabulaire voor. Zodra ik het t-shirt met een opdruk van brandweerwagen tevoorschijn haal, is het ijs gebroken … Ik heb de klus!
Ik mag me vanaf nu dan eindelijk de persoonlijke stylist van mijn zoon noemen!

Onze nieuwe gastblogger Sophary stelt zich even voor….

* meer dan 25 landen al gezien * minimaal 1 icetea per dag * minimaal 2 keer per week (web)shoppen * met passie voor mode * ondernemend en altijd op zoek naar avontuur *

Aangenaam … Ik ben Sophary You, 33 jaar en woon in Roosendaal. Jullie zullen mijn blogs lezen onder de naam Soof. Ik ben mama van Aiden (2,5 jaar) en Aimee (5 maanden). Naast mijn fulltime job als bedrijfsadviseur, ben ik zoals jullie al hebben kunnen lezen tegenwoordig styliste van mijn zoontje Aiden.

Ik hoop dat jullie met plezier mijn allereerste blog voor kindermodeblog hebben gelezen en tot de volgende blog weer!

De kleding is van;

– Setje 1 (station) -> trui (stop en go) Yporque, broek (I dig denim), Schoenen (Vans)
– Setje 2 (tram) -> vest (Gray Label), broek (I dig denim), Blouse (Zara), schoenen (Vans)
– Setje 3 (Luchtmacht) -> trui (hello apparel), broek (Mini Rodini), schoenen (Le coq sportif)

1

3

2

4

5

6

7

Welke van deze 3 outfits vinden jullie de leukste?

Tags: , , ,