STOERKIDS | DE 10 GENOMINEERDEN


Zaterdag 23 september waren we met onze Kindermodeblog Back to School Tour bij Stoerkids in Hilversum. Ik kan je vertellen het is zeker geen straf om de Tour dit seizoen bij deze baby- en kinderkleding winkel te eindigen. Want wat een hoop mooie kinderkleding merken worden hier verkocht.

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van de laatste Back to school tour dag bij Stoerkids bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij Stoerkids én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €250,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….!

En ben je toevallig een keer in de buurt van Hilversum, ga dan ook zeker even langs bij Stoerkids om te shoppen. De altijd vrolijke en gezellige Chantal en Ilja helpen je graag!

Klik hier om naar de webshop van Stoerkids te gaan

Klik hier om naar de webshop van Stoerkids te gaan

Tags: , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie