DE HIPPE UNICORN LEGGING VAN JULIE


Door Renske:

Unicorns….. je ziet ze steeds meer voorbij komen en aankomend seizoen ook veelvuldig in de prints van kinderkleding. En I love it! Waar we eerst voor de zomer alle watermeloenen en flamingo prints bestelden zijn nu de unicorns aan de beurt! Onlangs schreef ik nog deze blog over de unicorn sweater van Phileine, deze keer vond ik bij H&M een legging voor Julie.
En ook deze voor een heel mooi prijsje! Deze grijze legging met all over unicorn koppies heb ik nu gecombineerd met een wit blousje met borduursels en met nike air maxjes  om het wat stoerder af te maken.
Toen ik deze legging online bestelde vond ik in de sale ook nog deze eenhoorn verkleedset met hoorn en vleugels die Julie heeeeeeeel graag erbij wilde showen! Wat vinden jullie van deze nieuwe eenhoorn trend?
IMG_6026 IMG_6024 IMG_6021 IMG_6022 IMG_6027 IMG_6028
Tags: , ,

Plaats een reactie