DE NIEUWE WINTERJAS + OUTFIT VAN REIN


Rein in gave nieuwe najaarsoutfit

Dit najaar mag je los met het combineren van de leukste prints, verschillende materialen en verschillende stijlen. Mix & match it is!!:) De nieuwe outfit van Rein is ook een toffe mix & match van verschillende materialen, kleuren en laagjes. Kijk en lees je mee?

Zullen we beginnen met zijn supercoole winterjas? Deze stylish – maar tijdloze -kinderjas heeft een hippe, trendy schippers uitstraling. Met mooie gouden knopen en strepen op de schouders als details. Subtiel van kleur, maar toch opvallend door de details. Wat vind jij van deze winterjas? Heel benieuwd! Laat je het even weten in de comments op Facebook? Wat nog een pluspunt aan deze winterjas van Sissy boy is, is dat die heerlijk warm is 🙂 Onder de warme jas draagt Rein een heel stoer blauw vest van Tumble ‘N Dry. Het vest heeft een sporty uitstraling en door de mooie glimmende stof van het vest is het super leuk te combineren met de rest van de items die Rein aan heeft. Zo ook het mooie nette kaki blousje van Tumble ‘N Dry dat Rein onder zijn vest aan heeft. Door dat het blousje een kaki kleur en hippe print heeft wordt de outfit niet saai. Nu hoor ik je denken kaki bij een blauw vest en een blauwe jas, kan dat wel? Het antwoord daarop is; Tuurlijk! Juist doordat je de verschillende materialen en stijlen met elkaar combineert krijgt de outfit net dat extraatje, als je snapt wat ik bedoel :).

De stoere Sissy boy jeans die Rein draagt heeft een skinny pasvorm en sluit mooi aan. Zelf hou ik echt van opvallende  gympen en ik vind deze stoere witte Adidas Stan Smiths gympen de outfit helemaal af maken. De gympjes met de jeans geven de outfit een hele stoere en sporty look. Eens of niet?

Alle items voor deze outfit heb ik geshopt bij wehkamp. Bij wehkamp heb je namelijk superveel leuke kinderkleding merken waarmee je perfect kunt mixen matchen. Wat vind jij van de nieuwe kinderkleding collectie van wehkamp? Heb jij al wat leuks gezien? En not but least, wat vinden jullie van de outfit van Rein?

Klik hier om de kleding te shoppen bij wehkamp

Klik hier om de kleding bij wehkamp te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe winterjas en outfit van Rein?

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie