NIEUWE GSUS WINTERJAS


Zijn jullie lekker van het weekend aan het genieten? Van het zonnetje en je familie? En nog geshopt toevallig? Ik ben gister even snel de stad in geweest, maar wow wat was het druk! Iedereen had er zin in geloof ik 😉 Je kon over de hoofden lopen. Ik heb snel even wat leuke interieur dingetjes voor mezelf en voor de kinderkamers gescoord en dacht toen, de rest –kleding bijvoorbeeld– bestel ik wel online. In alle rust 🙂 Wat ben ik blij met webshops!

Vandaag wil ik de nieuwe winterjas van Sem met jullie delen! Deze superstoere Gsus jeans look a like jas, met de naam ‘Jan’ is heerlijk warm maar ook uitgesproken, door de mouwen met vintage print. De licht glanzende coating en stoere zakken met drukknopen maken de jas helemaal af. Jeans is overal mee te combineren en dat maakt deze jas wel heel draagbaar. Sem is klaar voor de winter. Have a nice day!

Klik hier om deze jas te shoppen

Kindermodeblog.nl hippe jongens kleding winterjas donkerblauw gsus sindustries-2

Kindermodeblog.nl hippe jongens kleding winterjas donkerblauw gsus sindustries-3

Kindermodeblog.nl-hippe-jongens-kleding-winterjas-donkerblauw-gsus-sindustries-6

Kindermodeblog.nl-hippe-jongens-kleding-winterjas-donkerblauw-gsus-sindustries-5

Kindermodeblog.nl hippe jongens kleding winterjas donkerblauw gsus sindustries-1
Klik hier om te shoppen bij Gsus

Wat vinden jullie van deze winterjas?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

Plaats een reactie