7 DAYS / 7 WAYS MET BOBBI ROSE & ZOË JOLIE


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Heidi 7 hippe outfits van haar dochters Bobbi Rose en Zoë Jolie. Zij omschrijft hun kledingstijl als kleurrijk, urban, een tikkeltje hysterisch met een hoog pippi langkous gehalte. Hun stijl is alles behalve basic is. “We houden niet van al die perfecte plaatjes of monochrome lookjes. We zijn heel erg uitgesproken in onze stijl. Liefst anders dan doorsnee en bovenal speels, met veel heel veel prints”.

Wat Heidi het leukste vindt aan kindermode? ”Ik vind het leuk om trends bij te houden en er je eigen draai aan te geven.” Het antwoord op de vraag wat het favoriete item uit de kledingkast van haar dochters is, was lastig te beantwoorden. ”Wouw dat is een hele lastige, ik heb zelf zoveel favoriete items. Ik ben gek op Zoë haar Animal observatory vesten en truien en ik ben verliefd op het nieuwe adidas cactus jackie van Zoë. We hebben zoveel favorieten, dat wisselt ook met mijn mood. Ik hou intens van alles met een leopard printje, dat is sowieso een favoriete print hier, maar daar hebben veel mama’s last van volgens mij. Prints op prints is ook heel erg ons ding. Ik kan echt niet kiezen geloof ik.” Op instagram volg je Heidi op @vonlions waar ze elke dag gave lookjes deelt!

                

Maandag

Ik heb een aantal merken waar ik echt fan van ben en waar ik het liefst de hele collectie van zou shoppen. Tiny Cottons, The Animal Observatory, Bang Bang Copenhagen, Bobo Choses, Hugo Loves Tiki en Mini Rodini dat zijn echt merken die ik in de gaten hou. Beau Loves, Caroline Bosmans en Little Man Happy zijn ook onwijs tof, maar daar koop ik  niet heel vaak iets van. Voor de basics hebben we veel Mingo,  Gray Label & Beau Hudson. Mini Rodini staat hier met stip op nummer 1. We beginnen de maandag dan ook met ons lievelings merk. Bobbi Rose draagt hier haar rozen print jurk. Ik heb eigenlijk een hekel aan wit omdat ik geen waswonder ben, maar deze print vond ik zo tof vanwege haar naam dat ik het niet kon laten deze jurk meteen op de 1ste dag dat de collectie uitkwam voor haar te kopen. Ze draagt hem nu het nog lekker weer is met de stoere sokken van bang bang copenhagen, ook een van onze geliefde merken. Qua schoenen is het bijna altijd sneakers hier, vandaag zijn we voor de zwarte old skool vans gegaan, die maken de lieve print van deze skaterdress net even wat stoerder.
Zoë gaat op maandag naar haar Oma, dan vind ik het leuk als ze iets moois aan heeft, maar het moet ook niet té besmettelijk zijn want mijn moeder heeft geen zin om op te letten of het vies wordt. Ook vindt ze sommige prints niet zo leuk voor een meisje. Ik probeer daar dan wel rekening mee te houden. We hebben genoeg dus kleine moeite. Ze heeft vandaag haar poezen jurkje en sokken aan van Bang Bang Copenhagen. Haar shoentjes zijn ook van vans. Ze heeft hier allerlei tatoages op, zoals ik al zei gék op accessoires.

Jurk Mini Rodini
Sokken Bangbang Copenhagen
Schoenen Vans

Jurk Bangbang Copenhagen
sokken Bangbang Copenhagen
Schoenen Vans

Dinsdag

Op dinsdag heeft Bobbi Rose gym op school dus dan probeer ik er rekening mee te houden dat het aan en uitkleden zo makkelijk en snel mogelijk voor haar is. Ze draagt haar I dig denim spijkerbroek gecombineerd met tiny cottons tshirt, omdat het sochtends nog een beetje fris was hebben we haar beau hudson vestje erover gedaan. Wat ik zulke super vestjes vind, omdat ze zo lekker dun zijn. Mocht ze het warm krijgen dan kan ze hem uitdoen, meestal is dat heel snel. De geweldige glitter schoenen waar ik zelf een beetje jaloers op ben zijn weer van vans. De betere variant van die lelijke lelly kelly hype.
Zoë is hier helemaal in mini rodini en met haar geliefde Bergstein laarsjes. Ze heeft ze in alle kleuren. Ze banjert altijd met die laarsjes door het huis. Ik hou er van. Ze heeft mijn favoriete leopard print aan, en een golden oldy jurk met rolmops print. We bewaren veel van Bobbi’s kleding, zodat Zoë het later weer aan kan. Soms heeft ze een jurk van haar grote zus aan en dan kan ik mij gewoon niet voorstellen dat de tijd zó snel gegaan is.

Broek I Dig
T-shirt Tiny Cottons
Vest Beau Hudson
Schoenen Vans

Jurk Mini Rodini
Legging Mini Rodini
Laarzen Bergstein

Woensdag

Zoë is vandaag in mijn nieuwe favoriete jackie van de limited edition adidas samenwerking. T-shirt van mini rodini en gray label jurkje. Ik hou van dit jurkje omdat het haar zo heerlijk meisjes achtig maakt. Hij wordt haar bijna te klein, ik vind dat nu al jammer. Eigenlijk heeft ze hem veel te weinig aan gehad. Gecombineerd met onze favoriete sneakers in leopard print van vans.
Nog een geliefd merk is Tiny Cottons, deze jurk hebben we van Toddlers & Tees waar de meiden brandrep voor zijn. De jurk vind ik prachtig bij Bobbi Rose en staat te gek met zowel sneakers als doctor martens. Vandaag draagt ze haar docs erbij.

Bang bang vind ik echt Het merk met altijd de beste sokken en maillot collectie. Ik ben weg van de bbch desigsns die bijna altijd 2 verschillende kleuren per sok toepassen dit doet mij aan mijn jeugdheldin denken. Het geeft een heerlijk eigenwijze, lak aan standaard touch! Heerlijk speels en pippi langkous.

De levenslustige, dappere, optimistische creatieve Pipi, haar manier van denken en kijk op het leven zijn  legendarisch, ik probeer Pipi wijsheden op de meiden over te brengen en hoop dat ze altijd de kleine pipi in zich houden. We hebben meerdere paar van deze sokken, voor allebei de meiden ook, ze zijn bijna overal leuk bij en geven een speelse touch aan elke outfit

Jack Adidas
T-shirt Mini Rodini
Jurk Gray Label
Schoenen Vans

Jurk Tiny Cottons
Boots Doctor Martens
Sokken Bangbang Copenhagen

Donderdag

Hier is Zoë in mijn favoriete budget item te zien, het snoopy jasje van de Zara. Het jasje is zo verschrikkelijk tof. Ik heb al heel wat mama’s gehad die wilde weten waar ik m gescoord had, maar hij is gewoon van de Zara. En zooo leuk. Ze draagt ook nog een mini rodini trui van de nieuwe collectie en weer haar leopard print legging. De adidasjes zijn van de pharrell williams collor lijn van adidas.
Vandaag draagt ze haar lievelingsprint, Bobbi Rose is helemaal gek op poezen. Ze heeft zelf ook een poesje gehad maar zij is helaas overleden. Het was echt háár poes en ze heeft er na een dik half jaar nog steeds veel verdriet van.

We waren eigenlijk altijd al gek op deze print, we hebben dan ook al meerdere items in verschillende maten gehad. Maar sinds Micky er niet meer is wil Bobbi het liefst alles van poezen. Variërende van kleding tot schriften, sleutelhangers of knuffels.

Ze heeft dit outfitje zelf aan gedaan, het staat ook wel erg schattig dus ik ben het helemaal eens met deze look. De sokken zijn ook weer van bang bang copenhagen. Wat ze niet door heeft is dat ze de sokken van haar zusje aan heeft getrokken die net een maat kleiner zijn.

Maar omdat ik het zo leuk vind dat zij zich zelf aankleedt heb ik besloten er niks van te zeggen. De meiden hebben veel dezelfde kleding. Niet eens zo zeer omdat we enorme twinners zijn maar meestal omdat ik niet kan kiezen voor wie ik het ga kopen. Vaak vinden ze het zelf wel onwijs leuk om hetzelfde aan te doen trouwens. Ik probeer dat wel een beetje af te remmen. Heel af en toe twinnen okey, maar als ik er iets enthousiaster  over zou zijn, zouden ze denk ik wat hun betreft er elke dag hetzelfde bij lopen.

De glitter vans sneakers heeft ze al een tijdje,  die had ik een maatje te groot gekocht en kan ze nu eindelijk aan. Daar is ze natuurlijk heel blij mee.

Jack Zara
Trui Mini Rodini
Legging Mini Rodini
Sneakers Adidas

Jurk Mini Rodini
Sokken Bangbang Copenhagen
Schoenen Vans

Vrijdag

Op vrijdag gaat Zoë altijd naar het kinderdagverblijf. Ik hou daar wel rekening mee dat ze niet haar aller besmettelijkste items draagt. Kinderkleding koop je om te dragen die opmerking hoor ik ook vaak genoeg, en daar ben ik het ook helemaal mee eens. Maar ik heb geen zin om iets aan te trekken waarvan ik weet dat het kwetsbaar is en ik kan niet verwachten dat de meiden op de opvang daar rekening mee gaan houden. Daar moet Zoë gewoon lekker kunnen doen en laten waar ze zin in heeft. Meestal gaat ze op haar Bergstein laarsjes. Laatst had ik ze laten spelen in een Tiny Cottons setje, wat ze pas 1 x gedragen had, misschien 2x, dat ging helemaal mis. Het was zoooo zwart geworden dat ik het er ook echt niet meer uit heb gekregen. Maar ik vond het heerlijk haar te zien genieten en wilde echt niet gaan zeuren dat ze op haar kleding moest letten. Kinderen zijn kinderen en die moeten vooral geen zorgen hebben of hun kleding vies wordt.

Bobbi Rose heeft haar mini rodini tuinbroek met daisy shirt van mini rodini aan. Haar lage glitter vans staan hier super leuk bij vind ik. Maar jah waar staan die niet bij. Als we de tuin in gaan doet ook Bobbi Rose meestal haar Bergstein laarzen aan.

Bobbi Rose: Miingo shirt, vest en rokje, en ook haar maillot is van bang bang. Ze heeft een nieuwe rugzak waar ze helemaal verkikkerd op is. Ze neemt hem ook mee als we niet naar school gaan. Zoë heeft buiten haar vest van Tiny cottons er over. Heerlijk weer waarbij we nog geen jassen aan hoeven en lekker in vesten naar buiten kunnen. Het mingo vest vind ik echt een musthave, het is een super fijn vest, vorig seizoen hadden we de zwarte voor Bobbi Rose en de groene en grijze voor Zoë, het is zo’n heerlijk model en kan echt overal bij.
Zoë; wederom weer in Bang bang copenhagen met haar rode adidasjes die ze lekker makkelijjk zelf aan en uit kan trekken.

T-shirt Mingo
Broek Bangbang Copenhagen
Laarzen Bergstein
sneakers Vans

Tuinbroek Mini Rodini
T-shirt Mini Rodini
Sneakers Vans
Laarzen Bergstein

T-shirt Mingo
Vest Bangbang Copenhagen
Rok Bangbang Copenhagen
Maillot Bangbang Copenhagen

Vest Tiny Cottons
Jurk Bangbang Copenhagen
Maillot Bangbang Copenhagen
Schoenen Adidas

Zaterdag

Zoe is vandaag gekleed in een nieuwe mini rodini outfit. Die top is gebombardeerd tot Lady shirt, ze vindt het hondje lijken op lady alsin Lady en de Vagebond. Ik vind dat zo cute. We zijn weg van print op print vandaar dat ik deze schreeuwerige top gecombineerd heb met de hondjes legging. Lekker druk, ik hou er van. We hadden hem vandaag ook nog gecombineerd met haar omdraai jasje, dat werd helemaal een print clash. Voor mij is dat helemaal Zoë. Op een of andere manier komt zij overal mee weg.

De blauwe fluffy jas van mini rodini heeft ze van Bobbi Rose gepikt die gaan ze allebei dragen. Hij is bij Bobbi Rose helemaal pas en staat haar te gek, maar bij Zoë vind ik hem oversized ook ontzettend tof staan. Normaal zou ik voor Bobbi Rose toch voor een maat groter zijn gegaan maar zo kan Bobbi Rose er deze herfst van genieten en zal Zoë er het voorjaar de blits mee gaan maken.

Zoë helemaal in mini rodini met Vans

Bobi Rose In haar nieuwe Fluffy Faux-Fur Jas & Hondjes jurk beiden van Mini Rodini

We zijn alle drie weg van deze jas. De kleur, het materiaal, zo fluffy en zacht, de details, geweldige binnenkant. Ik ben officieel verliefd op deze jas. Ik had hem danook graag in mijn maat gehad haha

T-shirt Mini Rodini
Legging Mini Rodini
Sneakers Vans

Jas Mini Rodini
Jurk Mini Rodini

Zondag

Bobbi Rose heeft hier een hele mooie combi van Tiny Cottons aan. Ik vind deze kleur zo prachtig en hij komt deze winter weer terug. De Sjaal is van Bobo Choses, boots zijn haar bordeaux rode snake skin dr martens. Ik hou van kniekousen, ik hoop dat we die nog lang door kunnen dragen met de weersvoorspellingen van komende week moet dat wel goed komen.

Aankomende week komt Hugo Loves Tiki binnen, dat hebben we in de afgelopen 7 dagen toevallig niet aangehad, maar ook daar liggen veel beauties van in de kasten! We hebben zoveel toffe d­­ingen besteld van de nieuwe release, de bunny en cupcake jurk gaan hier waarschijnlijk de nieuwe favoriet worden. Ik kan niet wachten tot het binnenkomt.

Zoë heeft hier mijn lievelings broek rokje van het moment aan. Eigenlijk is het broekje iets te ruim, want hij zou meer in haar taille moeten zitten vind ik. Maar ik vond het jammer om hem een maatje kleiner te nemen, omdat dit broekje ook straks in de lente weer heel erg leuk is. Haar vossen shirtje vind ik hier ook heel leuk bij combineren omdat het zo’n keurig kraagje heeft, maar vandaag gaan we voor de zwarte Mingo longsleeve, zwarte vans, de culotte met roosjes print van mini rodini . Perfect bijpassende sokken zijn ook van mini rodini. Ik hou er van als de kleuren van de sokken terug komen in de prints. Misschien overdreven, ik weet het, maar ik hou van details.

Jurk Tiny Cottons
Sjaal Bobo Choses
Boots Doctor Martens

Broek Mini Rodini
T-Shirt Mingo
Sneakers Vans
Sokken Mini Rodini

Thanks Heidi voor het delen van jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Rocki

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow

Plaats een reactie