MARE IN GAVE NIEUWE NAJAARSOUTFIT

It’s all about layering! Dit modeseizoen draait het in de outfit van je zoon of dochter – en trouwens ook in die van jezelf ūüėČ – allemaal om laagjes. Het leuke aan het combineren van verschillende items binnen √©√©n outfit en het cre√ęren van laagjes, is dat je de outfit net even wat spannender maakt. Iets meer ”af”. Snap je wat ik bedoel?
In het najaar zijn laagjes ook nog eens fijn om lekker warm te blijven. Mare draagt vandaag een wit subtiel geprint blousje van WE met daaroverheen een wat grover¬†gebreide trui. Ik vind deze zooo gaaf!! De roest bruine kleur is echt zo’n najaarskleur die we veel gaan zien en is goed te combineren met een heleboel andere items uit de kast. Mare draagt haar blousje van WE en roestbruine trui van Tumble ‘N Dry ¬†trui¬†op een blauw gestreept rokje van Sissy-Boy √©n een fijne rib streep legging.¬†Ik wil jullie echt als tip meegeven dat je mag durven te combineren. Met meerdere kleuren binnen √©√©n outfit, en¬†zeker ook met meerdere printjes. Ga maar lekker los met het mix & matchen van verschillende kleuren en materialen. Hierdoor gaat de outfit ”leven” en het maakt de outfit lekker speels.Je cre√ęert echt een unieke look! Wat vind jij van deze outfit van Mare?

Mare draagt deze winter donker blauwe Dr. Martens. De Dr Martens blijven echt nog¬†een tijdje on trend.Ze zijn super stoer en kinderen kunnen er goed op rennen en spelen. Ideaal dus. Met haar jas van Scotch R’Belle is de outfit helemaal afgestyled. Deze jas is zooo mooi!! Vind jij ‘m ook zo gaaf?

Alle items voor deze outfit heb ik geshopt¬†bij wehkamp. Bij wehkamp heb je namelijk superveel leuke (√©n verschillende) kinderkleding merken. Van de bekende kindermode merken zoals Vingino, Scotch R’Belle en Tumble ‘N Dry tot en met de meer betaalbare kinderkleding merken, zoals bijv. name it, WE en Mango Kids. Mango is ook echt te leuk!!¬†Tip!¬†¬†Juist door het brede aanbod van kindermode merken kun je heerlijk mixen en matchen. En vergeet niet he, dat er veel meer kan en mag dan je misschien denkt. Get inspired!

Klik hier om kinderkleding te shoppen bij wehkamp

Klik hier om de kinderkleding te shoppen bij wehkamp

Wat vind jij van Mare haar nieuwe outfit?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie