7 DAYS / 7 WAYS MET LUUK & FINN


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Steffanie 7 hippe outfits van haar tweeling jongens Luuk & Finn. Een goede combinatie van basics en prints, dat is waar Steffanie van houdt. ”Het zijn lekkere drukke ondernemende mannetjes, dus het moet ook vooral lekker zitten en goed te wassen zijn.” Wat Steffanie leuk vindt aan kinderkleding? ”Oei wat niet. Ik vind het vooral superleuk om elk seizoen weer de leukste printjes en mooie basics te combineren. Met kindermode is het superleuk dat bijna alles mag.” Ook de inspiratie die je online, via Instagram kunt opdoen spreekt haar aan. ” Zo heb ik al zoveel leuke combinaties en nieuwe merken gevonden die ik anders nooit gevonden had.”

Het favoriete item in de kledingkast is dit seizoen de rode trui van Repose Ams en de honden print van Mini Rodini. ” Maar de beste print vind ik dit seizoen echt de Lama’s van tiny cottons. Het voordeel van een tweeling is dan weer dat je zonder schuldgevoel alle kleuren mag kopen ;-). ” Op instagram volg je Steffanie op @steffanieperton waar ze hele toffe inspiratie deelt.

Maandag 

Vandaag is oma met de mannen op pad naar de dierentuin, beide in een lekkere jeans. Luuk draagt onze favoriet van dit seizoen, de trui van Repose AMS en Finn de gestreepte longsleeve van Tinycottons.  Beide mannen dragen heerlijke sneakers van Vans. Je gaat ook geen andere schoenen zien deze week, we kwamen er namelijk afgelopen weekend achter dat de mannen echt op te kleine schoentjes liepen, dus snel deze sneakers aangeschaft en dan nu nadenken over wat ik er voor de winter nog graag bij zou willen hebben.

Dinsdag 

Brrr, het begint echt kouder te worden, dat betekend dat we buiten vaak weer een vestje aan moeten, dit heerlijke dikke vest is van little hedonist, gecombineerd met een shirt van Rylee & Cru en een broekje van Phil and phae. Wij zijn sinds afgelopen seizoen echt fan van phil and phea voornamelijk door de prachtige kleuren en de zachte stoffen op de tweede foto zie je Finn het broekje in een andere kleur dragen samen met een longsleeve.

Woensdag 

Woensdag Mingo-dag. Dit gestreepte broekje hebben we vanaf het eerste moment in elke maat gehad. De beste basic voor in de kast, geweldige kwaliteit en kan met ongeveer alles gecombineerd worden. Vandaag met de groene longsleeve uit de nieuwe collectie.

Donderdag 

Daar is ie weer, de trui van Repose Ams, vandaag in combinatie met een legging van Tinycottons.

Vrijdag 

Vandaag draagt Luuk een longsleeve van Bobo Choses, een super leuk merk dat elk seizoen met unieke printjes komt. Gecombineerd met weer een legging van Mingo, dit keer de groene.

Zaterdag

Lekker een dagje met de familie op pad. Luuk draag vandaag de gestreepte legging met een shirt van Mini Rodini, super leuk de print met de hondjes erop. Voor Finn trokken we de outfit van donderdag van de waslijn.

Zondag
Vandaag alleen maar regen, dus vooral binnen. En dan dragen de mannen eigenlijk het liefst alleen een romper. Mag ik dan heel stiekem mijn 2 favoriete outfits voor de mannen van dit siezoen nog even laten zien? De lama’s van Tiny cottons en de gestreepte longsleeves van Mini Rodini, die beiden gecombineerd kunnen worden met bijna elk broekje in de kast, heerlijk!
 

Thanks Steffanie, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Rocki

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow 

Plaats een reactie