MUSTHAVE LEGGING FINGER IN THE NOSE

Glitters en glanzende materialen alleen voor een feestje? Nope! Die tijd is -gelukkig- voorbij. Metallic materialen zijn tegenwoordig heel alledaags. Ik word er vrolijk van. Jij ook?  Dit is trouwens echt toeval, maar terwijl ik deze blog zit te schrijven zit ik ook in een donkerblauw met zilveren glittershirt. Deze top had ik rond de kerst gekocht maar ik draag ‘m gewoon door! Zelfs in hartje zomer 🙂 De metallic trend is inmiddels redelijk ingeburgerd in onze garderobe en kleding keuze. Zoals ik net al zei, er hoeft echt geen speciale gelegenheid of feestje te zijn voor een beetje glitter en glamour in je outfit. Een beetje glitter vrolijkt elke outfit op, dus go for it!!

Kira draagt vandaag een zacht gouden metallic legging van het Franse kindermode merk Finger in the nose. Dit merk is stoer en heeft hier en daar een authentieke rock ‘n roll twist. En de kwaliteit, die blijft na veel wassen super. Wat ik mooi vind aan deze gouden metallic kleur is dat ie zacht van kleur is. Deze zacht gouden kleur kun je dit najaar perfect combineren met alle herfsttinten zoals bordeuxrood, okergeel en bottle-green, maar ook met verschillende materialen. Kira draagt haar legging hier met een longsleeve rib T-shirt van de Zara. Heb je de gave roezels op de bovenarm al gezien? Een echte eye-catcher! Maar wanneer het kouder wordt draag je de legging ook met een warm lang gebreid vest of jurkje. Eigenlijk kun je  deze legging gewoon zien als een super handige basic die je overal onder gooit. Maar dan wel een basic met een gouden randje 🙂 Het gave tasje is van de Mango, helemaal leuk ook toch?

Wat vind jij van deze combi? En heb jij al metallic items in de kledingkast liggen?

Je kunt de legging shoppen via deze link

Klik hier om de legging van Finger in the Nose direct te shoppen

Wat vind jij van deze combi?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie