VINGINO LANCEERT SPECIALE WINTERCOLLECTIE MET DANIE BLES


Ga er even rustig voor zitten want ik wil echt even een heel leuk nieuwtje met je delen! Ik word er zelf helemaal vrolijk van en kan dan ook niet wachten om je er meer over te vertellen. Het Nederlandse kinderkleding merk Vingino – welke je vast en zeker wel kent én misschien volop in de kast hebt liggen voor de kids – lanceert aankomend weekend een hele gave collectie voor stoere meiden die van fashion houden!

De collectie is speciaal in samenwerking met Danie Bles ontworpen en is all about Mix & Match! Precies waar Danie zo bekend om staat. Een super gave collectie vol eye-catchers voor fashionable (tiener) meiden. Zelf ben ik verliefd op het military jacket, en natuurlijk word ik ook helemaal enthousiast van de panterjas. Dat begrijp je 😉 Een opvallende collectie met gave details, prints en accessoires.

Danie Bles: ‘Voor mij is een echte It-girl, een eigen stijl hebben, hier trouw aan zijn en alles durven te mixen en matchen voor een unieke look. De Mix & Match Vingino ByDanie collectie kan je eindeloos combineren met een paar key items en musthaves!’

Naast de Vingino ByDanie wintercollectie welke dit weekend gelanceerd wordt, zal in januari ook een zomercollectie volgen.Ik had het geluk dat ik deze zomercollectie deze zomer al mocht bewonderen op de kindermode beurs in Florence. En ik kan je verklappen dat deze meidencollectie er ook echt waanzinnig uit ziet!! ( Ik zal hieronder alvast wat sneak peeks met je delen ) De ByDanie X Vingino SS18 collectie heeft een bohemian stijl met invloeden uit Ibiza tot Venice Beach. Panter print, sweat stoffen, lurex you name it…! Een collectie om naar uit te kijken dus.

Lancering Vingino ByDanie collectie

Aanstaande zaterdag 2 september wordt dus de Vingino ByDanie wintercollectie feestelijk gelanceerd in de Bijenkorf in Amsterdam. Wil jouw dochter hier bij zijn? Dat kan! Tussen 14:00 en 17:00 zijn alle fashionista’s welkom om gestyled te worden door Danie zelf. Er is catwalk les van Natasja Lammers en er worden professionele foto’s gemaakt. Super leuk dus!

Laat je inspireren door de collectie beelden. En laat je even weten wat jij van de Vingino X ByDanie collectie vindt?

Klik hier om naar de webshop van Vingino te gaan

Sneak Peek Vingino X ByDanie SS18 collectie 

Klik hier om direct te shoppen bij Vingino

Wat vind jij van de ByDanie wintercollectie? Ook iets voor jouw dochter? 

Tags: , , ,

Plaats een reactie