BOBBI RAVIOLI NIEUWE WINTERCOLLECTIE


Jurkjes zijn bij héél veel meisjes toch wel hét favoriete kledingstuk. Er is zelfs een periode dat ze het liefst alleen máár jurkjes dragen. Herkenbaar? Tijdens styling events, waar ik natuurlijk een heleboel meisjes mag stylen in een nieuwe outfit, is het antwoord op welk kledingstuk ze graag dragen dan ook snel duidelijk 😉 Hoe zit dit bij jouw dochter? Heb jij ook zo’n jurkjes fan in huis?

Met de nieuwe wintercollectie van het meisjeskleding merk bobbi ravioli zit je deze winter helemaal goed. Heerlijk zachte kinderjurkjes en leggings in preppy kleuren. De modellen zijn tijdloos en gemakkelijk te combineren, mede door de perfecte pasvorm van de meisjesjurkjes. ”Less is more” is hoe bobbi ravioli haar eigen stijl ook wel omschrijft. Maar saai? Nee, dat is de wintercollectie absoluut niet. Leuk om te vertellen is dat het aantal bloemen en strikken die je – heel gemakkelijk- op de jurkjes kunt bevestigen (en dus afwisselen!) verder is uitgebreid. Zo is de zilveren strik ook echt een must. Een echte eye-catcher én met het oog op de feestdagen natuurlijk ook helemaal te gek. Bij elk jurkje krijg je de eerste strik van bobbi ravioli cadeau, maar kun jij nu echt niet kiezen dan zijn ze ook los te bestellen. Mix & matchen maar!

Het sterren jurkje is ook één van onze favorieten uit de nieuwe collectie kinderjurkjes. Heb jij ‘m al gespot? Een collectie vol jurkjes die heerlijk zitten en waar je meisje(s) zich goed in kunnen bewegen. Wel zo handig. Wat vind jij van de nieuwe wintercollectie van bobbi ravioli? En welk jurkje is jouw favoriet? Leuk als je het ons in een reactie hieronder of op Facebook laat weten!

Je kunt de nieuwe collectie van bobbi ravioli hier bekijken en shoppen 

Klik hier om direct naar de webshop van bobbi ravioli te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie? En welk jurkje is echt iets voor jouw meisje?

Tags: , ,

Plaats een reactie