BOBBI RAVIOLI NIEUWE COLLECTIE


Kan jij ook niet wachten tot de zon volop gaat schijnen en je weer zonder jas naar buiten kunt? Heerlijk al die nieuwe zomercollecties waarvan we alleen nog maar nóg méér zin in de zomer krijgen!  Het vrolijke en opvallende kinderkledingmerk bobbi ravioli is velen van jullie niet onbekend en heeft ook dit seizoen weer een nieuwe zomercollectie vol frisse kleuren, toffe prints en fijne details.

De meisjescollectie van bobbi ravioli zit ook dit seizoen weer vol leuke items en een aantal fijne tijdloze jurkjes met verrassende details als bloemen en strikken. Deze zijn door middel van een drukkerapplicatie op de jurk te bevestigen, erg handig. Tip! Vergeet de bloem of strik er voor het wassen niet af te halen, op deze manier blijf deze mooi en kreukvrij 😉 Een leuk nieuwtje dat wij met jullie kunnen delen is dat je deze verwisselbare accessoires nu ook los bij de jurk koopt. Op deze manier heb je altijd je favoriete bloem of strik. Super fijn is ook dat jurkjes nieuwe verbeterde drukkers hebben waardoor je de strik niet makkelijk meer verliest. Je dochter kan er op deze manier helemaal op los mixen & matchen en steeds weer voor een andere combinatie kiezen! Hoe leuk is dit! De items voelen onwijs zacht aan door een speciale afwerking van de stof en zitten daardoor extra comfortabel. Heerlijk om in te spelen en naar school te gaan. Want dat is voor veel ouders toch wel een erg belangrijk punt bij het aanschaffen van kinderkleding. Maar de kinderkleding van bobbi ravioli is ook perfect voor het weekend, of voor een feestje waarbij je tip top voor de dag wilt komen. De kleding van bobbi ravioli wordt in Portugal gemaakt en is van 100% biologisch katoen, toch een extra fijn idee.

De jurkjes met de verwisselbare applicatie zijn Bibi, Madelief en Anne. Handig om te weten!

Maar ook de jongenscollectie mag zeker niet vergeten worden! Met de sportieve inslag komt je zoon goed voor de dag. Een stoere print, goede pasvorm en oog voor detail in de afwerking! Niet te veel poes pas, dat is wat deze items zo speciaal maakt! Je jongens kunnen er fijn in bewegen, spelen en zien er ook nog eens helemaal hip uit! Word jij ook zo vrolijk van bobbi ravioli?

Je kunt de collectie shoppen bij bobbi ravioli

Klik hier om bobbi ravioli te shoppen

De winnaar van het bobbi ravioli item is Annemiek Willems-Wolters! Gefeliciteeeeerd!!  Stuur je snel een mailtje met je gegevens naar sophie@kindermodeblog.nl?! Dan komt het jurkje zo snel mogelijk naar je toe!

Plaats een reactie