NIEUWE COLLECTIE BOBBI RAVIOLI


We kunnen je verblijden met kinderkleding om super vrolijk van te worden! De nieuwe collectie van bobbi ravioli is online! Fris, energiek en zin in het leven: dat zijn de kenmerken van het leuke merk bobbi ravioli. Afgelopen januari is de eerste collectie van bobbi ravioli gelanceerd en met succes, want dit merk is in korte tijd enorm populair geworden!
bobbi ravioli richt zich op hippe meisjes van 2 tot en met 8 jaar. Je vindt in de collectie tijdloze modellen en een perfecte pasvorm. Opvallend zijn de frisse, preppy kleuren en verrassende details. Een stijl die het beste te omschrijven is als ‘less is more’. Onze nieuwe favoriet is het roze/ grijze jurkje met donkerblauwe band. Welke vind jij het leukst?

Klik hier om direct naar bobbi ravioli te gaan

 


Klik hier om te shoppen bij bobbi ravioli 

 

 

Wat vind jij van bobbi ravioli?

Tags: , ,

Plaats een reactie