NIEUWE ZOMERCOLLECTIE BOBBI RAVIOLI

Mijn eerste reactie bij het zien van de nieuwe zomer collectie van bobbi ravioli?! Om door een ringetje te halen! Wow, dit is kinderkleding waarin je dochter er verzorgd en tip top uitziet. De collectie bestaat uit alleen maar jurkjes, mooie kleurige jurkjes van fijne zachte stoffen, allemaal met een fijne slanke pasvorm. bobbi ravioli staat voor fris, energiek en zin in het leven: en ja dat straalt ook van de prachtige collectie foto’s af. De mooie strikken zoals bijvoorbeeld op het rode gestreepte jurkje en het wit met donkerblauwe jurkje, maken het geheel helemaal af. Leuk voor een feestje, een verjaardag, een dagje school of het weekend, you name it. Een jurkje van bobbi Rravioli staat altijd! Wat ons betreft heeft bobbi ravioli voor elk meisje hét perfecte jurkje. Dus nu kiezen maar….

Klik hier om direct naar bobbi ravioli te gaan

_MG_0442 _MG_3255 _MG_2987 _MG_3710 _MG_3134 _MG_3077 _MG_9912 _MG_2934
Klik hier om te shoppen bij bobbi ravioli

Welk van deze jurkjes is jouw favoriet?

Tags:

Plaats een reactie