DE NIEUWE STOERE SCHOENEN VAN TIBEAU!


Door Frederique:

He getver! Niet alleen dat regenachtige weer maar ook het mispakken van kleding en schoenen voor Tibeau. Hij heeft weer een groeispurt gemaakt. Op vakantie heeft hij bijna alleen maar zwembroeken, shorts en shirts gedragen, eenmaal thuis is alles wat ik hem aantrek te klein: truien te kort en broeken te strak. Maar ja wat is wijsheid? Wordt het nog zomer hier in Nederland of blijft het zo herfstachtig en moet ik echt gaan shoppen? Omdat ik wil dat Tib er altijd leuk en verzorgd uitziet en ik natuurlijk mega van shoppen hou, heb ik dus toch maar voor dat laatste gekozen.

Ik ben begonnen met kinderschoenen want zeg nou zelf, teenslippers met dit weer kan echt niet. De zoektocht naar hippe sneakers bleek al snel succesvol. Deze gave sneakers zijn van het Brabantse merk HIP. Dit merk heeft trendy modellen, materialen van hoogwaardige kwaliteit, de perfecte pasvorm en leuke en hippe kleuren. De basis is donkerblauw, een kleur waarvan Tibeau veel in z’n kast heeft hangen. De schoen is wat grover dan eerdere sneakers van Tibeau dus daar moest ik wel even aan wennen. Hij is nu ineens een hele grote jongen (komt ook door de verhoogde zool) en zo voelt hij zich ook! Wat vind jij van de nieuwe schoenen van Tibeau?

Je kunt via deze link naar de website van HIP

unnamed-3_1 unnamed-1_1 unnamed_1 unnamed-2_1

Klik hier om naar de website van HIP shoes te gaan

Wat vind jij van de nieuwe schoenen van Tibeau?

Tags: , ,

Plaats een reactie