12 X STOERE WINTERSCHOENEN VOOR JONGENS


Het shoppen van nieuwe winterschoenen is nog niet altijd even makkelijk, zeker niet wanneer je een actieve zoon hebt. Naast dat je graag wil dat de kinderschoen er hip en trendy uitziet, moet deze ook van goede kwaliteit zijn én tegen een stootje kunnen. Want zeg nou zelf, die jongens rennen en klimmen wat af 😉 Waar kies jij voor komend winterseizoen? Sneakers, stoere boots of een andere leuke kinderschoen? Wij hebben 12 stoere jongensschoenen voor je bij elkaar geshopt! Welke mag zo aan de voet van jouw zoon?

akid

1.Akid

munich

2.Munich

timberland

3.Timberland

red-rag

4.Red-Rag

munich

5.Munich

akid

6.Akid

Schermafbeelding 2016-08-13 om 14.00.42

7.Angulus

vingino boots

8.Vingino

clic! kinderschoenen

9.Clic!

shoesme

10.Shoesme

dr martens

11.Dr. Martens

veja

12.Veja

 

Welk nummertje kies jij?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie