KIRA IN PICNIK BARCELONA


Draagt jouw dochter ook zo graag rokjes? Zwieren, zwaaien en rondjes draaien! Rokjes zijn bij veel meisjes een favoriet item in de kleding kast. En ik snap het ook wel. Een rokje zit lekker, is comfortabel en wat ook leuk is dat je ze in allerlei verschillende stijlen hebt. De ene keer ga je voor een echte girly look en de andere keer combineer je het rokje met een stoer en meer edgy item. It is up to you!

Kira draagt vandaag een rokje uit de nieuwe wintercollectie van het Spaanse kinderkleding merk Picnik Barcelona. De zachte ecru kleur maakt ‘m gemakkelijk te mix en matchen en de zwarte dot print geeft het rokje een speelse touch. Kira draagt haar nieuwe rokje hier met een stoere en toch girly trui van de Zara. Heb je de gave roezels al gespot? Ook een echte trend dit seizoen. Kira draagt haar outfit hier nog met zomerse sandaaltjes, maar je combineert het rokje natuurlijk ook gemakkelijk met een fijne maillot en stoere laarsjes of sneakers. Nog zo’n pluspunt van rokjes. Je kunt de het hele seizoen door dragen en combineren hoe jij het wilt. Is deze combi ook iets voor jouw meisje?

Picnik Barcelona

Picnik Barcelona, komt zoals de naam al doet vermoeden uit jawel, Barcelona. Een kinderkleding merk met ieder seizoen weer een hele fijne collectie. Zachte stoffen, subtiele maar hippe printjes en items waar je kindje zich heerlijk in kan bewegen. Ken jij dit kinderkleding merk al? Ze hebben nog veel meer leuks, dus bekijk ook zeker even de rest van deze collectie! Ook voor de jongens hebben wij al toffe items gespot.

Je kunt de rok hier shoppen 

Klik hier om de rok direct te shoppen

Wat vind jij van deze combi? En is dit rokje ook iets voor jouw meisje?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie