BINNENKIJKEN IN DE KAMER EN KAST VAN ELIJAH


Eline, 27 jaar oud en moeder van zoontje Elijah van 2 jaar. Ze werkt parttime met mensen met een verstandelijke beperking en is sinds een aantal maanden serieus bezig met haar uit de hand gelopen hobby als interieurstylist. Op instagram kun je haar volgen op @lientjos  waar ze leuke inspiratie deelt.

Hoe zou je de stijl van de kinderkamer omschrijven?
De kamer van Elijah is licht, knus en met speelse details. De basis is vrij neutraal zodat ik gemakkelijk de sfeer van de kamer kan veranderen door middel van kleuren en accessoires. Zelf ben ik erg blij met het gekleurde vak op de muur. Is weer eens wat anders dan recht.

Wat zijn jouw lievelings spulletjes?
Het meest trots ben ik op het wandrekje. Deze heb ik zelf gemaakt. Ik ben ook nog steeds blij met het kleed van de H&M en Elijah scheurt er graag met zijn autootjes overheen.

Wat zou je nooit weggooien of wegdoen omdat je / jullie eraan gehecht zijn?
In zijn kamertje zijn eigenlijk weinig spullen waar wij heel erg aan gehecht zijn. Hij kan nu gewoon overal aan zitten zonder dat ik bang ben dat het stuk gaat. Wel hecht Elijah veel waarde aan zijn pinguïn knuffel. Eerst wilde hij niets weten van knuffels maar nu is pinguïn toch echt zijn knuffel.

Hoe houd jij de kamer netjes / opgeruimd? Nog tips voor andere moeders?
Ik ben zelf echt van het opruimen en moet dan ook regelmatig tegen mezelf zeggen dat het oké is dat er overal speelgoed ligt. Anders ben ik de hele dag bezig met opruimen. Nu zorg ik ervoor dat zijn kamertje weer helemaal opgeruimd is voor hij naar bed gaat. Hij kan ook super goed meehelpen. Er hangen twee kasten van de Ikea (Ivar) waar hij zelf gemakkelijk speelgoed uit kan halen en weer op kan ruimen.

Welke kinderkleding merken zijn je favoriet?
De meeste kleding voor Elijah koop ik bij de Zara, ze hebben daar van die heerlijke zachte broekjes. Daarnaast draagt Elijah kleertjes van het merk Z8, Name it en Tumble ’n Dry. Schoenen koop ik vaak bij Sneakers en ik heb laatst ontdekt dat van Haren super fijne Nike’s heeft voor kids.

Welk kledingstuk is speciaal voor jullie en waarom?
Het kleding setje van Elijah zijn eerste verjaardag is wel speciaal voor mij. Die gaan we goed bewaren. Ik vind het best lastig om kleding weg te doen. Gelukkig kan er veel door naar het zoontje van mijn broer. De items waar ik aan ‘gehecht’ ben, die gaan in een grote doos.

Bij welke winkel en/of webshop shop jij graag voor de kinderkamer? En waar voor je kinderkleding?
Ik ga graag naar Loods 5 voor leuke spulletjes. Ook bij Sissy Boy slaag ik regelmatig voor leuke accessoires. Verder struin ik graag kleine winkeltjes af in steden om leuke spulletjes te vinden.

Beschik jij over een goede fotocamera én heb je een leuke baby of kinderkamer die je met ons wilt delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. BINNENKIJKER

BEKIJK OOK: De vorige binnenkijkers die eerder online zijn gegaan op Kindermodeblog

Tags: , ,

Plaats een reactie