BINNENKIJKEN IN DE KAMER EN KAST VAN …


Catja, 36 jaar. Ze woont in Melbourne met haar man en twee kinderen Alice van 5 en Ted van 1. Ze heeft een liefde voor interieur en fotografie en in haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met product styling, interieur design én drinkt ze graag koffie met vriendinnen. Daarnaast werkt ze twee dagen in de week als dokter in de kindergeneeskunde. Je kunt haar mooie plaatjes volgen op catja_em

Hoe zou je de stijl van de kinderkamer omschrijven?
Ik zou de kinderkamer omschrijven als een moderne Scandinavische stijl. Ik gebruik veel hout in mijn interieur en veel basiskleuren als zwart en wit.

Wat zijn jouw lievelings spulletjes?
Mijn favoriete items in de kinderkamer is het bed van Ted, de tent van Alice en het prikbord. Het bed is echt dé eye-catcher van de kinderkamer en met het hout en de witte kleur past het perfect in onze Scandinavische stijl. De planken zijn een beetje scheef wat een tof effect geeft. De tent van Alice is een hele mooie plek om lekker een boek te lezen voor bedtijd. En het prikbord is perfect om alle kunstwerken van de kinderen op vast te prikken.

Wat zou je nooit weggooien of wegdoen omdat je / jullie eraan gehecht zijn?
Eén ding die ik nooit weg zou doen is de mand van Sleepi Spaces. Hier hebben allebei mijn kinderen in geslapen toen ze net geboren waren. Het was mijn allereerste baby aankoop en ik heb er zoveel mooie herinneringen aan. Ik wil ‘m op een dag bewaren voor mijn toekomstige kleinkinderen!

Hoe houd jij de kamer netjes / opgeruimd? Nog tips voor andere moeders?
We hebben thuis een speelkamer waar we bijna al het speelgoed bewaren, dus dat helpt met het netjes houden van de slaapkamer. Maar mijn gouden tip is om meerdere opbergmanden te kopen waar je je speelgoed in kunt bewaren, en om goede kwaliteit speelgoed te kopen in plaats van plastic spullen. Deze gaan langer mee, zijn goed voor het milieu en je hoeft minder op te ruimen.

Welke kinderkleding merken zijn je favoriet?
Mijn favoriete merken zijn Anarkid Organic, Sproet & Sprout, Pure Baby en Seed. De kleding van Anarkid zijn ontworpen in Australië en zijn gemaakt van prachtige biologische stoffen.

Welk kledingstuk is speciaal voor jullie en waarom?
Eén van de meest speciale dingen in de kinderkamer van Ted is zijn eerste outfit van Pure Baby. Het is maatje 000000 want hij was te vroeg geboren en woog maar 2 kilo bij zijn geboorte. Het is bijna niet te geloven dat hij ooit zo klein was!

Bij welke winkel en/of webshop shop jij graag voor de kinderkamer? En waar voor je kinderkleding?

Ik heb zoveel favoriete winkels, het zijn er teveel om op te noemen! Ik houd van handgemaakt speelgoed en van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en katoen. Ik koop het meeste bij speciale boetiekjes die ik tegenkom op Instagram of Etsy, zo heb ik unieke spulletjes die niet iedereen heeft. Een aantal winkels waar ik shop zijn Mama Bear Co, Hello Little Birdie, 3 Little Crowns, Mini Lita, Minimacko, Milo’s Room, Scandikid en Bella Buttercup.

Beschik jij over een goede fotocamera én heb je een leuke baby of kinderkamer die je met ons wilt delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. BINNENKIJKER

Bekijk ook: de vorige binnenkijkers die online zijn gegaan op Kindermodeblog 

Tags:

Plaats een reactie