BINNENKIJKEN IN DE KAMER EN KAST VAN JURRE

Marjolein, 28 jaar oud en mama van zoontje Jurre van 5 maanden. Samen met haar vriend Dirk wonen ze in Sloten (Friesland) waar ze werkt als politieagente. Op instagram kun je haar volgen op marjolein_hs waar ze fijne plaatjes deelt!

Hoe zou je de stijl van de kinderkamer omschrijven?
Hoe ik de stijl precies zou omschrijven vind ik lastig. Ik houd in ieder geval erg van lichte kleuren. Het kamertje heeft witte muren met een kiezelgroene lambrisering. Verder is het kleurenpalet grijs, mintgroen, lichtblauw en wit gecombineerd met licht hout en een paar zwarte accenten. Met het uitzoeken van de meubeltjes heb ik expres niet voor een complete set gekozen. Het bedje heb ik door een timmerman laten maken, de commode heb ik gekocht op marktplaats en daarna zelf geverfd en de kast is van Karwei. Door de verschillende meubeltjes wordt het kamertje wat speelser, maar is het nog steeds rustig door het kleurenpalet.

Wat zijn jouw lievelings spulletjes?
Ik ben gek op kinderboekjes. Jurre snapt er nu nog niet zo veel van, maar ik kijk er zo naar uit om hem straks gezellig voor te lezen. Ik hoop dat Jurre dat net zo leuk zal vinden!

Wat zou je nooit weggooien of wegdoen omdat je / jullie eraan gehecht zijn?
Normaal hechtte ik me niet zo aan spullen, maar sinds ik moeder ben geworden is dat wel veranderd. De eerste kleertjes van Jurre kan ik bijvoorbeeld echt niet weg doen. Ik vind ze zo mooi en schattig, ze doen me helemaal aan de eerste weken denken. Van de opa en oma van mijn vriend hebben we voor de geboorte van Jurre een zilveren rammelaar gekregen, dat soort cadeaus zijn me erg dierbaar en zou ik nooit weg doen.

Hoe houd jij de kamer netjes / opgeruimd? Nog tips voor andere moeders?
Als ik Jurre op bed breng voor zijn middagdutje en ik merk dat hij nog niet heel moe is dan ruim ik gauw even wat dingetjes op. Daarnaast vind ik genoeg opbergruimte erg belangrijk, de kast en de commode zijn lekker groot en ik heb nog een paar opbergzakken voor alle losse rommeltjes.

Welke kinderkleding merken zijn je favoriet?
Voor de eerste maanden heb ik veel kleding gekocht van H&M, Zara en Noppies daarnaast heb ik bij de webshop Fieppie wat leuke handgemaakte kledingstukken gekocht.  Nu Jurre wat ouder wordt en hij zijn kleertjes wat langer aan past vind ik Mingo, Phil and Phae en Maed for mini ook leuke merkjes.

Welk kledingstuk is speciaal voor jullie en waarom?
Dat is toch wel echt het eerste pakje van Jurre, zo lief, klein en zacht. Het was een setje van Noppies dat Dirk en ik samen hebben gekocht toen we voor het eerst gingen shoppen voor Jurre.

Bij welke winkel en/of webshop shop jij graag voor de kinderkamer? En waar voor je kinderkleding?
Voor de kinderkamer shop ik graag bij babyhuis Wierdsma in Sneek en op internet zijn Kinderwonderland, Mevrouw Aardbei en Cosykidz favoriet. Super leuke accessoires voor de kinderkamer en speelgoed dat niet alleen leuk is, maar er ook nog eens erg mooi uit ziet. Staat meteen ook leuk in de kamer haha. Voor kleding shop ik voornamelijk op internet. Bij H&M, Zara, Fieppie, Mirle and Tess en Lou & Blue. Die laatste is trouwens ook erg leuk voor de kinderkamer!

Beschik jij over een goede fotocamera én heb je een leuke baby of kinderkamer die je met ons wilt delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. BINNENKIJKER

BEKIJK OOK: De vorige binnenkijkers die eerder online zijn gegaan op Kindermodeblog

Tags: , ,

Plaats een reactie