YITHRO IN STOERE SWEATER SCOTCH SHRUNK


Mooi rood is niet lelijk

Kleur in de kledingkast van je zoon of dochter. Word jij er ook zo gelukkig van? Tuurlijk, een goede basis aan effen keuren, basics en jeans kan niet ontbreken. Maar de garderobe aanvullen met (frisse) kleuren en printjes, daar worden we vrolijk van. Rood is dit winterseizoen een kleur die we veel gaan zien. Van bordeaux rood en burgundy rood tot meer de koraal rood tinten. Een mooie kleur die goed matcht met alle andere herfsttinten. Deze stoere rode sweater van Yithto van Scotch Shrunk is er eentje die ik ook graag met je wil delen vandaag.

De fris rode kleur zorgt ervoor dat de sweater ook deze zomer al heerlijk gedragen kan worden op frisse dagen. Of zoals vandaag wat later op de dag als het zonnetje onder gaat. Yithro draagt ‘m hier op een longsleeve streep T-shirt van het Franse kinderkleding merk Finger in the Nose en een geruite short. Door de sweater te combineren met twee verschillende printjes (de streep én de ruit) maak je het wat spannender. De sweater, die ook voor meiden super tof is, heeft een geborduurde tekst en voelt heerlijk zacht aan. Buiten spelen, rennen, de wereld verkennen. Yithro is er klaar voor 😉

Scotch & Soda het merk

Scotch & Soda haalt inspiratie uit verschillende landen over de hele wereld en creëert daarmee hun eigen originele stijl. De indentiteit van het kledingmerk ik ook sterk doorgevoerd in de kinderkleding collecties. Scotch Shrunk voor de jongens en Scotch R’belle voor de meisjes. Hippe en fashionable kinderkleding die draagbaar is en super te mix & matchen met de overige kleding in de kast.

Je kunt de sweater hier shoppen bij Kixx online

Klik hier om de sweater te shoppen bij Kixx online

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie