SCOTCH & SODA | DE STOERE & HIPPE SWEATER VAN JAY

Jayden kan lekker op stap in zijn stoere outfit! Heerlijk naar buiten om te rennen en spelen, want dat is wat stoere boys het liefste doen. En daar hoort een outfit bij die lekker zit 🙂  Jayden draagt een sweater uit de nieuwe collectie van het kinderkleding merk Scotch & Soda. De donkerblauwe trui is vrij basic en neutraal, maar meer heb je soms ook echt niet nodig. Jayden draagt zijn sweater op een lichte destroy jeans – musthave! – en het witte blousje onder de sweater zorgt voor een frisse en casual / chique look. Jayden is ready to go! Wat vind jij van deze sweater?

Je kunt de trui shoppen via deze link

_63A5320 _63A5324 _63A5364_63A5382

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Is deze outfit ook leuk voor jouw zoon?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie