SCOTCH R’BELLE | DE SATIJNEN FLOWER TOP VAN MADELIEF

Kindermode trend: Flowers

Het kan je bijna niet ontgaan zijn. De bloemen prints zijn het helemaal dit jaar en vliegen ons om de oren. Ook dit najaar blijven we deze trend nog volop terug zien. Of we dat erg vinden? Zeker niet. Vooral wanneer het weer straks weer grijs en grauw wordt kunnen we een vrolijk en kleurrijk bloemenprintje wel in de kledingkast gebruiken. Als print, borduursel en van heel opvallend tot subtiel. De flower is here to stay. In de nieuwe kinderkleding collectie van Scotch R’belle hebben wij ook al een paar hele toffe flower print items gespot. En deze satijnen top van Madelief is toch wel de topper.

Wat zo leuk is aan deze bloemen top van Madelief is dat je ‘m gewoon zo -casual – kunt dragen. Op een stoere jeans, met gave gouden metallic laarsjes en een sailor cap om ‘m af te toppen. Dit is overigens ook zo’n tof accessoire welke je bij elke outfit kunt combineren. Maar de licht roze top is ook ideaal voor speciale (feestelijke) gelegenheden. Want heb jij het kraagje al goed bekeken? Hier zit een subtiele metallic glitter in. Gaaf he?

Madelief draagt ‘m hier dus nog lekker zomers. En zeg eens eerlijk, het staat haar toch super goed? Een heerlijke girly maar edgy outfit waarin ze op pad kan gaan! Power to the flower!

Scotch R’belle kinderkleding

De nieuwe wintercollectie van Scotch R’belle ziet er wederom weer waanzinnig uit. Ieder seizoen weten ze weer een fantastische collectie neer te zetten, zonder het authentieke Scotch gevoel te verliezen. Heb jij mijn laatste aankoop voor Doutzen al gezien – klik hier – Scotch R’belle kinderkleding is misschien wat duurder, maar de kwaliteit is en blijft prachtig. De items zijn stuk voor stuk tot in detail uitgewerkt, en dat zie je terug! Heb jij de nieuwe collectie al bekeken? En welke items staan er bovenaan jouw favorieten lijstje?

Je kunt de top van Scotch R’belle shoppen via deze link

Klik hier om de top van Scotch R’belle direct te shoppen bij Kixx Online

Wat vind jij van deze combi?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie