SCOTCH & SODA NIEUWE COLLECTIE


Terwijl eindelijk het super zomerse weer is losgebarsten, kan ik het niet laten om je toch wat nieuwe winter inspiratie voor te schotelen. Sommige merken zijn wat vroeg en sommige merken leveren meerdere keren per seizoen uit. En omdat dit één van jullie favoriete merken is, wil ik deze nieuwe items van Scotch & Soda en Scotch R’Belle niet voor je in de wacht zetten. De Tie-Dye kindermodetrend zet lekker door de komende winter, zeker bij meisjes en iets voorzichtiger bij de jongens. Veel mensen moeten er nog erg aan wennen -dat bleek wel in onze Facebook Tie-Dye hot or not afgelopen week- maar ik ben er helemaal klaar voor! Ik zie Doutzen al rondhuppelen in deze legging van Scotch R’Belle met een mooie effen donkerblauwe tuniek of longsleeve erop. En zoals je van deze merken gewend bent, zit de collectie weer bomvol leuke sweaters. Dit smaakt naar meer….

Bekijk snel de nieuwe items van Scotch & Soda   of die van Scotch R’Belle hier

 Klik hier om naar de nieuwe Scotch R’Belle collectie bij Kixx te gaan

 

 

Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe collectie van Scotch?

Tags: , , ,

Plaats een reactie