RAF IN LITTLE 10DAYS


Raf in panter streep shirt van Little 10Days

De nieuwe kinderkleding collecties worden aan de lopende band uitgeleverd. Oh wat worden we hier vrolijk van. Heb jij de nieuwe wintercollectie van het Nederlandse kindermode merk Little 10Days al gespot? Dit is er eentje die je zeker even wilt bekijken. Een perfecte balans tussen fijne basics en items die er echt even lekker tussenuit springen. Dit navy streep T-shirt van Raf is er zo één. Een goede longsleeve basic die je eigenlijk gewoon in je kast móet hebben. Maar het toffe panter printje op de voorkant maakt ‘m net weer even speciaal.

En dat je voor een stoere outfit verder niet te veel poespas nodig hebt, bewijst Raf wel. Hij draagt zijn T-shirt hier op een lichte destroyed denim. Door de broekspijpen een stukje op te rollen creëer je net even wat meer – hoe zullen we het omschrijven – diepte in de outfit. En extra leuk is dat je de stoere converse gympen dan ook goed ziet. Want schoenen, yes die mogen zeker gezien worden. Omdat we toch nog echt in de zomer zitten (al zou je dat niet altijd zeggen) draagt Raf nog een gaaf hoedje om de outfit mee af te stylen. Een heerlijk outfit waarin deze stoere knul lekker vakantie kan vieren.

Little 10Days kinderkleding

Raf zijn longsleeve T-shirt is van het kinderkleding merk Little 10Days. Een (kinder) mode en lifestyle merk waarbij het allemaal om het gevoel draait. Producten en kleding waar mensen blij van worden. En laat dat nou precies zijn wat ik ook zo belangrijk en fijn vind aan kinderkleding én Kindermodeblog. Dat ik jullie elke dag mag inspireren met nieuwe outfit combi’s waar ik – en hopelijk jij ook 😉 – heel blij van word. Draag waar jij en je kind zich helemaal happy in voelen. Dan straal je dat ook uit!

Wat vind jij van Raf zijn outfit? Ook een lookje voor jouw zoontje?

Klik hier om het T-shirt te shoppen bij Kixx online

Klik hier om direct te shoppen bij Kixx Online

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie