LITTLE 10 DAYS | OUTFIT JUUL


Door: Frederique 

Onlangs had ik een afspraak in Amsterdam. Omdat ik zelf in Eindhoven woon besloot ik er een dagje Amsterdam van te maken. Uiteraard is shoppen een groot (en niet onbelangrijk) onderdeel van zo’n dagje weg. De winkel 10DAYS trok mijn aandacht, er hing een poster in de etalage met een woest aantrekkelijke vent erop, daar moesten ze wel leuke kleding hebben! Nadat ik zelf de halve winkel aan had gehad, zag ik dat ze achterin de shop ook een hoekje hadden met kinderkleding. Yes leuk, maar wat nog veel leuker is, is dat de kindercollectie hetzelfde was als die voor volwassenen. 10DAYS ontwerpt één collectie en die wordt in verschillende kleuren en prints gemaakt.

Voor Juul heb ik een te gekke dress geshopt in de kleur zalmroze. Het is een T-shirt model maar dan extra lang. Om de look af te maken en net dat beetje ‘kek’ toe te voegen aan de eenvoud van het jurkje, draagt Juul er een col bij in dezelfde kleur. Met accessoires kun je een outfit wat extra’s geven. Juul is gewend om shawls te dragen en roept ’s morgens bij het aankleden al: ‘mama shawl om’ . We konden dan ook de shop niet verlaten zonder de aankoop van deze shawl. I love this look!

Helaas hadden ze de dress niet meer in mijn maat. Ik had het zo leuk gevonden om dezelfde outfit te kunnen dragen als Juul, maar ik hou de website goed in de gaten want er komt vast wel weer iets voorbij wat leuk is voor moeder en dochter! Papa’s niet getreurd, er is ook voor jullie en de kleine mannen een collectie. Vinden jullie het ook zo leuk om hetzelfde te kunnen dragen als je kind?

Via deze link kun je shoppen bij 10DAYS

Juul1 Juul2 Juul3

Via deze link kun je shoppen bij 10DAYS

Wat vinden jullie van het jurkje van Juul?

 

Tags: , ,