SUPERCOOLE JONGENS OUTFIT


Dit sterrenvest van Tumble ‘n Dry is toch wel één van mijn favorieten deze winter! Hij is te koop op ‘de meisjes afdeling’ maar hij is nét zo leuk voor jongens! Mees draagt zijn coole vest over een shirt van Rock Your Kid. Onder het t-shirt en vest draagt Mees een blauwe camouflage jeans van IKKS. De look maken we af met een warme gele muts en een leuke rugzak van Little Wannahaves. Een fijne outfit die én heel lekker zit én niet zo standaard is. Het vest valt klein én mag je oversized dragen, shop ‘m dus gerust een maatje groter! Have a nice day….

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘n Dry

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-108

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-109

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-104

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-111

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-110

 

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

 

Wat vinden jullie van Mees zijn outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,