KIRA IN LITTLE 10DAYS PANTERJURK

Panterprint, I love it! Wie Kindermodeblog al een tijdje volgt én degenen die mij inmiddels door en door kennen, weten dat ik al vanaf jongs af aan gek ben op dit dierenvelletje. Elk seizoen komen dan ook weer een paar nieuwe pantertjes ons huis binnengeslopen. Van de keuken t/m de badkamer. In elke kamer van het huis vind je wel iets! En uiteraard ook in mijn eigen kledingkast en in die van de kids. Sjoerd is eigenlijk de enige thuis die geen panter draagt 😉 Want ik steek Oliver ook gerust in een leuk panterprintje. Bij hem let ik er uiteraard wel op waarmee ik het combineer. Laatst liet ik jullie als die suuuuperleuke panter items van MILK CPH zien, gezien toevallig? Gemist? Kijk dan even hier. 

Little 10Days panterjurk

En vanuit ‘de klassieke’ panterprint ontstaan ook weer nieuwe varianten met verschillende patronen en kleuren. Dit panterjurkje van Little 10days is er dus ook zo één. Subtiel van kleur maar een echte eye-catcher. Misschien is dat ook wel zo leuk aan deze print, dat je ze in ontelbare varianten kunt vinden. Soms heb je ook minder mooie, maar die slaan we dan over. Lijkt me duidelijk 😉 Maar dit panterjurkje van Kira is een schot in de roos! Het materiaal is wat ”stugger” waardoor het jurkje wat wijder om haar lichaam valt en dit past helemaal bij de ”oversized” look die het jurkje heeft.

Deze vrolijke dame kan er heerlijk in rond huppelen. We hebben ‘m hier gecombineerd met een paar sandaaltjes – met panterpint 😉 – van Maison Mangostan. Maar wanneer het straks frisser wordt draagt je het jurkje gewoon met een legging of toffe kniekousjes en een lekker grof gebreid vest. Een paar sneakertjes eronder en je dochter is ready to go!

Heb jij ook een printje waar je helemaal verliefd op bent? Leuk als je het mij laat weten in een reactie!

Je kunt de jurk via deze link shoppen bij Kixx online

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Is deze jurk ook iets voor jouw meisje?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie