5X INSTAGRAM MOMMY’S TO FOLLOW


Op Instagram zien we dagelijks de meest leuke en hippe kinderkleding outfits voorbij komen! Een ware inspiratiebron waar je jezelf helemaal in kunt verliezen 😉 In deze rubriek op Kindermodeblog delen wij must follow Instagram accounts van hippe moeders! Want deze Instagram Mommy’s delen zulke gave looks, dat we ze graag met jullie delen!

Welke Instagram Mommy’s volg jij voor een dagelijkse dosis kinderkleding inspiratie?! En wie mogen wij echt niet missen? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder of op Facebook! Wij zijn benieuwd!

karlijnbramer

chefstefs_dailylife

freddiesfortune

brigit_bo_bibi

kim_is_heel_lief

Bekijk hier ook de vorige Instagram mommy’s to follow voor meer inspiratie

Volg jij Kindermodeblog al op instagram? Klik hier

Bekijk ook: 7 days / 7 ways, de outfits van Amber

Kindermodeblog Back to school styling dagen – meer info klik hier

 

Plaats een reactie