5X INSTAGRAM MOMMY’S TO FOLLOW


Op Instagram zien we dagelijks de meest leuke en hippe kinderkleding outfits voorbij komen! Een ware inspiratiebron waar je jezelf helemaal in kunt verliezen 😉 In deze rubriek op Kindermodeblog delen wij must follow Instagram accounts van hippe moeders! Want deze Instagram Mommy’s delen zulke gave looks, dat we ze graag met jullie delen!

Welke Instagram Mommy’s volg jij voor een dagelijkse dosis kinderkleding inspiratie?! En wie mogen wij echt niet missen? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder of op Facebook! Wij zijn benieuwd!

seenbymom

kimroza

isabelkd

daantjeniekus

thuisbymariell

Bekijk hier ook de vorige Instagram mommy’s to follow voor meer inspiratie

Volg jij Kindermodeblog al op instagram? Klik hier

Bekijk ook: 7 days / 7 ways, de outfits van Zoë

Kindermodeblog Back to school styling dagen – meer info klik hier

Plaats een reactie