PERSONAL BLOG: DOUTZEN GAAT BACK TO SCHOOL

BACK TO SCHOOL – Bye Bye Vakantie! DÉ 6 weken zijn voorbij. De broodtrommels liggen klaar (moet ik zo nog even gaan opsnorren )een nieuwe rugzak hangt aan de kapstok en als de wekker gaat moeten we er écht uit. We moeten ons echt gaan douchen, we moeten ons écht gaan aankleden, we moeten echt ontbijten en we moeten de klok in de gaten houden. Echt, echt, echt. Lummelen en lamballen is over. School begint weer. En ik heb er verdomd veel zin in! Want na 6 weken ‘vakantie’ ben ik er echt wel weer aan toe, aan wat meer ritme! Bah, wat klinkt dat truttig, maar ik geloof wel dat het waar is. Zijn er meer Mama’s in de zaal die dit hebben? Gelukkig heeft Doutzen – de schoolganger – er ook weer heel veel zin in! 🙂 Heeft jouw zoon/ dochter ook zin om weer naar school te gaan? Of is school nog niet aan de orde bij jullie?

Waar ik ook heel veel zin in heb is onze Back to School Tour! Aanstaande woensdag starten we in Groningen en gaan we vervolgens via Amsterdam, Hilversum, Nijmegen, Dokkum, Krabbendijke (Zeeland) naar Den Bosch. En dit natuurlijk verspreid over een aantal weken (zie agenda). Jullie zijn van harte welkom om bij één van deze supertoffe kinderwinkels langs te komen en de nieuwe collecties te komen bewonderen. Ik en mijn team staan voor je klaar om je te helpen met het combineren van een nieuwe outfit en uiteraard staat mijn fotograaf in de startblokken om prachtige foto’s te maken van je zoon en/of dochter. Deelname is gratis en je maakt tevens kans op geweldige prijzen. Ik denk dat het weer een leuke en gezellige tour gaat worden en ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten. Kom jij ook even langs? Oooohja en voordat ik het vergeet te vertellen, vergeet je niet de AGENDA van onze Tour te delen via Instagram? Kindermodeblog geeft een kinderkledingpakket weg t.w.v €250,- !!

– X♡ – Free

Klik hier voor de AGENDA van onze Back to School Tour

_63A6558 _63A6562 _63A6647_63A6599aangepast _63A6691_63A6742 _63A6763 _63A6717_63A6723Frederieke: Blouse Oeuvre, Gilet Maison Scotch via Biggles, Jeans Zara, Schoenen Nelson
Doutzen: Shirt Name it, Jeans Zara, Schoenen Karl Lagerfeld
Oliver: Trui Iglo & Indi, Jeans Zara, Schoenen Dr. Martens

Klik hier voor meer persoonlijke blogs van Frederieke

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie