WINTERCOLLECTIE FINGER IN THE NOSE


Het begin van een nieuw seizoen is altijd super leuk! Al die mooie nieuwe collecties die we een tijd geleden al hebben mogen bewonderen op de diverse beurzen zijn nu eindelijk verkrijgbaar in de winkels en online! En dat betekent dat we ze ook aan jullie kunnen gaan laten zien.. en dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen 😉 Één van die toffe wintercollecties die nu (deels) online staat is de collectie van Finger in the Nose. Finger in the Nose is stoer, strak en tijdloos met een vleugje ‘Rock ‘n Roll’. De collecties bestaan vaak uit stoere re-interpretaties van klassieke ontwerpen en basics. Ook de wintercollectie stelt weer niet teleur met veel gave grafische sweaters, stoere sweatpants en overall prints. Ook al is de zomervakantie pas net begonnen, een lekkere sweater met stoere print is natuurlijk altijd goed.. Een frisse avond aan de Spaanse costa’s of een regenachtige Nederlandse ‘zomer’dag, daar heb je ook een sweater voor nodig toch? 😉 Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Finger in the Nose? Have fun today!

Via deze link shop je alle nieuwe items van Finger in the Nose

FN3   FN4

FN11

FN10

Klik hier voor meer Finger in the Nose

Wat vind jij van de wintercollectie van Finger in the Nose?

Tags: , , ,