SCOTCH R’BELLE DE VERJAARDAGSJURK VAN JULIE!


Door Renske:

Onze verjaardag-6-weekse is inmiddels voorbij. Julie was de laatste in de rij en werd afgelopen week 5 jaar. Ik vind het zo lief en grappig dat meisjes van deze leeftijd al zo lang met hun verjaardag bezig kunnen zijn. Welke taart ze wilde, wie er op haar feestje moeten komen, welke cadeaus ze ging vragen, wat voor slingers en ballonnen etc.

Haar wachten werd beloond want ze heeft een geweldige verjaardag gehad. Het begon met een ‘grote-mensen’ feestje voor haar en Beau samen, want hij was 2 weken ervoor jarig geweest. Veel mensen uitgenodigd voor een groot feest in de tuin……

Tenminste dat was de bedoeling want daar mag je half augustus wel van uitgaan toch? Niets is helaas vanzelfsprekend hier in Nederland en de voorspelling voor die dag werden steeds slechter. Uiteindelijk toch geluk gehad want na een ochtend vol regen klaarde het ‘s middags op, begon te zon te schijnen en kon het hele feest toch in de tuin plaatsvinden. De week ervoor was ik op zoek gegaan  naar de perfecte verjaardagsjurk voor Julie, maar wat koop je als er 18 graden en regen voorspeld is? Geen zwierig zomerjurkje zonder mouwen! Ik besloot op safe te gaan en een jurkje te kopen met lange mouwen die ze dan bij beter weer gewoon met blote benen aan zou kunnen.  En eentje die ze dan dus gewoon straks ook in de winter aan kan met legging en laarsjes.

Ik had dit bretons gestreepte jurkje uit de nieuwe collectie van  Scotch R’belle al op het oog voor aankomend seizoen dus de keus was snel gemaakt. De jurkjes van Scotch zijn vrij prijzig vergeleken met veel andere jurkjes maar ze gaan dan ook echt lang mee en het is zo’n fijn stofje. Uiteindelijk waren de lange mouwen nog best warm maar dat mocht haar pret zeker niet drukken. Sandaaltjes eronder en het zag er gewoon zomers uit!

Morgen staat haar kinderfeestje op de planning en is het weer fris en regenachtig voorspeld dus kan hij gewoon weer aan, regenlaarsjes staan er ook gewoon onder ;)Hoe vind jij dit nieuwe jurkje van Julie?

Je kunt het jurkje van Scotch R’belle hier shoppen

Klik hier om de jurk van Scotch R’belle direct te shoppen

Wat vind jij van het nieuwe jurkje van Julie?

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Back to school styling dagen! Personal styling & shoppen met kinderstyliste Frederieke Wieberdink. Klik hier voor alle info

Tags: , , ,

Plaats een reactie