SCOTCH R’BELLE LEGGING


Een merk met een hele eigen en herkenbare stijl is Scotch R’Belle! En omdat Scotch & Soda meerdere keren per seizoen nieuwe collecties uitlevert, word ik elke keer weer nieuwsgierig naar wat er nieuw is! De legging die Nanna vandaag draagt hebben jullie misschien al eens eerder gespot op Kindermodeblog. Vinden jullie ‘m ook zo cool?! Aan de zijkant zitten franjes en dat maakt  ‘m echt even anders dan anders, maar toch heel Scotch en uiteraard met dezelfde pasvorm als we van Scotch R’Belle gewend zijn. Nanna is echt verslaafd aan de leggings van Scotch en toen ze deze zag wist ze meteen dat ze die wilde hebben! Ze draagt ‘m met een trui van Tootsa Macginty, waar ik al eens eerder over geblogd heb. (kijk maar even hier) Top outfitje voor school of een relaxte zaterdag. Have a fabulous day!

Je kunt de legging via deze link shoppen

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens-14

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens-9

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens-16

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens-7

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens-15

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens-11
Klik hier om meer van Scotch R’Belle te shoppen

Wat vinden jullie van Scotch R’Belle?

Foto’s door Nienke van Denderen