YITHRO IN GEBREIDE TRUI SCOTCH SHRUNK


Een echte modetrend kunnen we het al bijna niet meer noemen, zo ingeburgerd dat ie is. Maar ook dit najaar zien we ‘m weer volop terug in het straatbeeld. Gaan jij en je family ook dit jaar weer voor de streep? Van subtiel tot groot, horizontaal en verticaal. En naast de bekende blauw witte Bretonse streep zien we ‘m dit seizoen in alle kleuren van de regenboog voorbij komen. Kijk, dit is mijn laatste gekleurde streep aanwinst (zie foto hier) Wat vind je ervan?

Ok. Nu naar de outfit van Yithro. Hij draagt een supertoffe gebreide trui met klassieke blauw witte streep van Scotch & Soda. Scotch Shrunk moet ik eigenlijk zeggen, want zo heet de jongenslijn. Heb jij al items van dit Amsterdamse kinderkleding merk in de kast van je zoon liggen? De kleding is super stoer en uitgewerkt tot in detail. Aan alles wordt gedacht en met liefde gewerkt. De inspiratie haalt dit (kinder) mode merk over de hele wereld vandaan, maar de Amsterdamse roots vergeten ze zeker niet. En hoe leuk is het dat je met de kleding van Scotch ook met je zoon of dochter kunt twinnen?

En streep op streep met elkaar combineren zoals hier bij de outfit van Yithro? Yes, zeker! Juist wanneer de streep dikte net wat van elkaar verschillen maak je deze extra opvallend.  Kies je voor een sportieve look of ga je voor een meer klassieke outfit? It’s up to you 🙂

Yithro draagt zijn gebreide trui vandaag lekker sportief op een stoere destroy jeans en zijn zwarte Vans. Een perfecte outfit voor een dag als vandaag, waarin hij lekker kan spelen en rennen! Zie jij jouw zoon er ook al in rond lopen?

Klik hier om de sweater van Scotch te shoppen

Klik hier om de trui direct te shoppen bij Kixx online

Wat vind jij van deze outfit? Ook iets voor jouw zoontje?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie