NIEUWE COLLECTIE SCOTCH & SODA


Scotch & Soda, wie kent het merk niet? Naast de mooie dames- en herenmode die ze er verkopen hebben ze er ook hele leuke kinderkleding. Je hebt hier op Kindermodeblog namelijk vast wel eens een paar te gekke items van het merk voorbij zien komen. Voor meiden heet deze lijn Scotch R’Belle en voor de jongens Scotch Shrunk. Je kunt de items, die stuk voor stuk prachtig zijn, herkennen aan de vele details en aan de goede kwaliteit van de stoffen. Enne wij hebben een leuk nieuwtje…. Scotch & Soda heeft een nieuwe collectie en wij zijn fan! Want terwijl wij nu allemaal nog druk op zoek zijn naar de perfecte kerstoutfit, is Scotch & Soda druk bezig met de SS15 collectie. In de nieuwe collectie van Scotch R’belle zien we vooral veel blauw- en poedertinten, licht denim en verschillende prints voorbij komen. Zoals sweaters met mooie bloemen- en streepjes print of schattige jurkjes in diezelfde printjes. Wij vinden vooral het stoere jeans jurkje een echt musthave, maar ook het donkerblauwe jasje met stiksels, kralen en koperkleurige geborduurde studs verdient een plekje in jouw dochters kast. Voor de jongens zien we ook veel lichte denim voorbij komen in bijvoorbeeld spijkerjasjes en zelfs petten! Daarnaast bevat de jongenscollectie veel Hawaï-achtige prints, zoals een vest en t-shirt met palmboomprint. De jeans met prints zijn ook dit seizoen weer hip, dus heb je er nog een van vorig jaar in de kast liggen, gooi hem dan zeker nog niet weg!
Wij zijn zo enthousiast over de nieuwe collectie, dat we wel door kunnen blijven praten. Maar we raden je zeker aan om een kijkje te nemen bij al het moois, dus heb je zin om te shoppen? Ga dan snel naar de webshop waar je de leuke Scotch & Soda items kunt vinden!

Shop hier de items van Scotch R’Belle en klik hier om Scotch Shrunk te scoren!

93475a_scotch-soda-sweatvest 93737a_scotch-rbelle-jeansjurkje 93739a_scotch-rbelle-skinny-pants-girl 93742a_scotch-soda-shirt 93745a_scotch-soda-spijkerjas 93751a_scotch-rbelle-jasje

Klik hier om Scotch R’Belle te shoppen en hier om Scotch Shrunk te scoren!

 

Wat vinden jullie van de nieuwe SS15 collectie van Scotch & Soda?

Tags: , , ,