SCOTCH & SODA | NIEUWE COLLECTIE


Geef ons Scotch R’Belle of Scotch Shrunk en wij zijn gelukkig! De kinderkleding van dit merk is gewoonweg altijd fantastisch en we wachten altijd met smart op de nieuwe collecties! Normaal gesproken komen nieuwe collecties eigenlijk best wel vroeg in het seizoen, en zie je al zomerjurkjes voorbij komen terwijl wij nog met dikke truien in de sneeuw lopen, maar met het weer van de afgelopen dagen kun je sommige items uit de nieuwe Scotch collectie, mits op de juiste manier gecombineerd, prima nu al dragen! Plus dat er ook gewoon een aantal te gekke lange broeken en stoere truien in deze collectie zitten, die natuurlijk altijd kunnen! Wat vinden jullie bijvoorbeeld van de te gekke lange gele sunshine sweater of de variant met stippen? Super cool op een legging, of bijvoorbeeld losjes in de voorkant van een stoere jeans. De nieuwe collectie van Amsterdams Blauw voor boys & girls heet Nomadic Path en zit vol met stoere jeggings, cool-girl jasjes en polka dot borduursels, en nog véél meer cools onder de denim sun! In de boys collectie zijn we vooral fan van de mooie pastel tintjes en originele prints! Wat vinden jullie van de nieuwe Scotch collectie?

Via deze link shop je de nieuwste Sotch items bij Kixx

108773a 108774a 108798a 108738a 108737a

 

Klik hier om direct de nieuwste Scotch items te shoppen

Wat is jullie favoriete nieuwe Scotch item? 

Tags: , , ,

Plaats een reactie